Каспрук розкритикував те, чим Клічук похвалився

Каспрук розкритикував те, чим Клічук похвалився

14.04.2022, 18:24

З-поміж справ, якими жили Чернівці минулого тижня, Чернівецький міський голова Роман Клічук відніс до основних договір про прибирання чернівецьких доріг із новим підрядником. 

Про це міський голова Роман Клічук написав на своїй офіційній сторінці 9 квітня

За словами мера, "міська рада уклала договір щодо прибирання доріг із новим підрядником, який вже прибирає дороги і тротуари в Садгорі та на Гравітоні, і працюватиме й в інших мікрорайонах міста. Тож робимо все, щоб місто було чистим".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На прибирання Чернівців цього року спишуть у півтора рази більше мільйонів, ніж торік

Водночас депутат міськради Олексій Каспрук - попередник Клічука у мерському кріслі та його ситуативний союзник по більшості у новій міській раді, фактично розкритикував дане рішення міської влади.    

- МіськШЕП R.I.P. Вітаю мера Файного міста - Тернопіль з новими податковими надходженнями та робочими місцями... Мала бути наша... а не київська через Тернопіль... або ні... - написав Каспрук у Фейсбук. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комунальний "міськШЕП" не брав участі у тендері на 6 мільйонів для ремонту міжбудинкових проїздів, щоб не перешкоджати виграти людям Каспрука?

Прикметно, що це вже не перший публічний випад Каспрука проти чинного міського голови та його команди. Раніше  Каспрук спровокував суперечку через дозвіл Осачука і Клічука продавати пиво та розкритикував ганебну практику поділу переселенців, волонтерів на своїх і чужих.

Цілком може бути, що тривале зволікання міського голови з проведенням сесії Чернівецької міської ради зумовлене банальним розвалом промерської більшості, яка позбулася голосів фракції "Пропозиція", яку до міської ради завів Каспрук. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  "Тендери та вимоги були підготовлені таким чином, щоби перемогу отримали ФОПи": брати Глиняні, які не змагалися між собою, виграли 6 мільйонів майже на всіх тендерах по ремонту дворів у Чернівцях

Заява Каспрука про спочиле у Бозі  комунальне підпримство МіськШЕП, внаслідок рішення Клічука запросити тернополян до прибирання Чернівців, виглядає особливо цинічно на тлі інформації  з відкритих джерел, про те, що брати Глиняні, які торік  виграли 6 мільйонів майже на всіх тендерах по ремонту дворів у Чернівцях, позбавивши тим самим потенційних заробітків міськШЕП, є активістами партії "Пропозиція" колишнього Чернівецького міського голови О.Каспрука. 

Нагадаємо, Каспрук, якому Клічук персонально подякував під час річного звіту, вже мавпує тему, на якій паразитували Михайлішин і Продан

Можна припускати, що Каспрук, публічно критикуючи рішення Клічука, розпочав підготовку для власного повернення у мерське крісло. І тому дистанціюється від команди чинного мера, яка допускається численних помилок у своїх діях. Фактично Каспрук перетворився тепер на ситуативного союзника іншого впливового критика чинної міської влади депутата міської ради Василя Продана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каспрук пропіарився на темі зміни російських географічних назв деяких чернівецьких вулиць, але жодного російського письменника чи діяча на всякий випадок не зачепив

Попри війну в Україні, опоненти міської влади посилили критику на її адресу на всіх доступних їм медійних майданчиках. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга народу", якій закидали незаконне заволодіння земельними ділянками, потролила Чернівецького міського голову за "димні вечори" під час війни

Хочуть ділити людські гроші: на Клічука тиснуть депутати з різних політичних боків, ЗМІ мера "б'ють" у відповідь по голові Чернівецької ОВА

Купу сміття, від якого Чернівці очистили усього за півдня, у Клічука порівняли з половиною "будинку з левами"

У Осачука порадили чернівчанам не слухати "диванного експерта" Клічука

Крадії, брехуни і популісти понесуть покарання: міський голова Чернівців пригрозив ексрегіоналам і колаборантам за безглуздий піар, політичні інтриги та спроби розхитати ситуацію і пообіцяв сесію найближчим часом

 

 

Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.   
 

 

1