ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS

ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS

11.03.2022, 11:21

Друзі! "BukNews: Всі новини Буковини" потребує вашої фінансової підтримки для подальшої роботи сайту http://buknews.com.ua/.

 Зі зрозумілих під час війни причин, свобода слова, вільна журналістика часто стають одними з перших жертв конфліктів. 

 Допоможіть нам добровільним внеском, щоб ми могли боротися на інформаційному фронті, поки не виграємо цю війну.

 

 Кошти за призначенням "для підтримки роботи сайту buknews.com.ua" можна переказати на: 

 

 Розрахунковий рахунок № UA183052990000026009021803622

 

 АБО приватний  

 

  4149629319373668 

 ПриватБанк м.Чернівці 
 
 
PayPal
 
 

 Інформаційний сайт "BukNews: Всі новини Буковини" усі останні роки намагався залишатися вільним інформаційним майданчиком  рівновіддаленим від усіх політичних, владних і фінансових угруповань, які визначали порядок денний усіх сфер життя міста і області. Це не раз викликало подив, нерозуміння і запитання у окремих колег, але було нашим свідомим вибором і позицією. Тільки так ми могли зберігати розв'язаними руки для того, щоб залежати тільки від здорового глузду; виконувати завдання, покладені на вільну журналістику і вільних журналістів багаторічним досвідом існування ЗМІ. 

Тому що добре усвідомлювали: сайт може залишатися професійним, незаангажованим, критичним і неупередженим при відображенні реалій і потреб нашого з вами життя, а не потреб і реалій життя політичних, владних, фінансових і господарських угруповань, тільки зберігаючи свободу. А журналісти залишатися відповідальними перед читачами, і найголовніше  перед власним сумлінням.  

Сайт BukNews не відмовляється від жодного матеріалу, оприлюдненого у нашій стрічці новин за всі роки діяльності, починючи з 2005 року і до сьогодні. Тому що публікував їх виходячи з власного розуміння суспільної важливості новин, які ніколи не суперечили інтересам України, редакційній політиці, внутрішньому переконанню у правильності порушених у них тем, розставлених у новинах у той конкретний час акцентах.    

Сайт BukNews ніколи не утримувався за кошти державного бюджету, інакше кажучи, не коштував українським громадям — платникам податків жодної копійки. Зате за майже два десятиліття існування зумів зробити чимало суспільно корисних справ для країни і міста

У сайту BukNews немає інших джерел фінансової підтримки, окрім законних; ресурсів, які надходять на офіційний рахунок та відповідним чином оподатковуються згідно з нормами українського законодавства.  Кожен текст, кожен допис у соцмережах, кожен прямий ефір — створюються завдяки небайдужості конкретних читачів до роботи нашого ЗМІ. 

Кожна виконана робота має ціну і цінність. Тим більше цілодобова  без вихідних і святкових днів  так працюють інформаційні сайти. Знання, досвід, порядність і неупередженість теж мають ціну. Можливо, найвищу, хоча в реальності, здається, не вартують нічого. Сайт BukNews працюватиме доти, поки вистачить ресурсів. Але подальше існування без вашої домоги буде значно проблематичнішим.

Своєчасна та перевірена інформація — це зброя. Сучасний інформаційний світ пов'язаним між собою міріадами зв'язків, часто непомітних для пересічного споживача інформаційних послуг. Те, що ви бачите на інформаційних ресурсах гігантах, часто є наслідком кропіткої польової роботи усієї мережі. І втрата навіть єдиної ланки у цій на перший погляд хаотичній, але насправді дуже добре злагодженій роботі з інформування суспільства, може мати негативні наслідки для всієї системи.

І не тільки у вигляді недоотриманих важливих новин, їх роз'ясненні експертами, що матиме негативні наслідки при ухваленні важливих рішень, які позначаться на житті кожної конкретної людини. Але й у загальному співвідношенні професійних і маніпулятивних ЗМІ.

Не тільки природа не терпить пустоти. Залишені своїми позиції в інформаційному просторі негайно заповнюють чужим контентом. 

 

 Допоможіть нам добровільним внеском, щоб ми могли боротися на інформаційному фронті, поки не виграємо цю війну.

 

Кошти за призначенням "для підтримки роботи сайту buknews.com.ua" можна переказати на: 

 

 Розрахунковий рахунок 

№ UA183052990000026009021803622 

 

 АБО приватний  

 

  4149629319373668 

 ПриватБанк м.Чернівці
 
 
PayPal
 
 

Ми знаємо ціну свободи, влади і вільної журналістики! 

 ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS

ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS????????

 

 

1