У Осачука порадили чернівчанам не слухати 'диванного експерта' Клічука

У Осачука порадили чернівчанам не слухати "диванного експерта" Клічука

13.04.2022, 16:50

Думки Чернівецької обласної військової адміністрації та Чернівецького міського голови щодо необхідності вимикати ввечері світло в будинках розділилися. 

Під час прямого ефіру міський голова Роман Клічук  сказав, що у Чернівцях немає необхідності вимикати світло у будинках після 22:00. Ця заборона стосується тільки вуличного освітлення у місті. 

За словами мера, потреба світломаскування стосується лише тих міст, де тривають воєнні дії.

"Немає заборон вимикати світло вдома, наскільки я знаю, це стосувалося тих міста, де відбувається воєнні дії. У Чернівцях немає необхідності вимикати світло після 22:00 у будинках", - сказав мер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Купу сміття, від якого Чернівці очистили усього за півдня, у Клічука порівняли з половиною "будинку з левами"

За кілька днів після цього повідомлення міського голови влада Чернівецької області закликала буковинців не нехтувати заходами зі світломаскування власних домівок.

 У Чернівецькій обласній військовій адміністрації зазначили, що такі рекомендації надають представники силових та оборонних структур.

Тож жителів області просять у темну пору вимикати світло в оселях, зашторювати вікна і гасити вуличне освітлення біля своїх будинків.

"Так житлові будинки стануть непомітними для ворога. Захистіть себе, дотримуйтеся рекомендацій безпекових відомств і не слухайте "диванних експертів", - йдеться у повідомленні ОВА.

Нагадаємо, у Генштабі ЗСУ пояснили, чи потрібно вимикаи світло в будинках у темний час доби.

 

 

 

Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.   
 
 

 

1