Каспрук став підлеглим Бешлея

Каспрук став підлеглим Бешлея

29.07.2022, 20:30

Колишній мер Чернівців, а нині депутат міськради Олексій Каспрук вперше з початку війни прийшов на засідання сесії Чернівецької міської ради.

Наразі він служить у ЗСУ, тож був у військовий формі, а на сесію завітав, бо перебуває у короткій відпустці.

Олексій Каспрук у деталі військової служби вдаватися не захотів, а лише зауважив , що служить далеко від Чернівців.

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Оборона країни не постраждала": у Клічука з Бешлеєм різні версії депутатського аншлагу на останній сесії міської ради

Міністр оборони України Олексій Резніков нагородив депутата Бешлея з Чернівців медаллю "За сприяння Збройним силам України"

"Продан, нам дуже потрібен джип на передок, твій підійде", - захисник з Чернівців Вальтер Шеффер записав відеозвернення з фронту

Бешлей з Чернівців приступив до роботи у Міністерстві оборони України

Кирилюк ткнула Каспрука носом у будівельну халтуру в дитячому садочку, який при ньому за 14 мільйонів реконструював Дякон

 Клічук не погодився з Каспруком, що запрошенням до Чернівців прибиральника доріг з Тернополя знищує комунальний міськШЕП

Каспрук розкритикував те, чим Клічук похвалився

"Я старший солдат. Служити у ЗСУ - це для мене щось зовсім нове. Я ніколи не мав жодного військового досвіду. Як і у кожній професії, у військовій службі є своя специфіка ", - зазначив Олексій Каспрук.

Кількома тижнями раніше, точно так само, як нині Каспрук, на сесію завітай його колишній підлеглий, а зараз, з огляду на місце роботи, небезпосередній начальник Володимир Бешлей. 

У коментарі кореспондентці molbuk.ua депутат Чернівецької міськради та водночас чиновник міністерства оборони України Володимир Бешлей розповів, що займається у Міноборони ремонтом побитої техніки окупантів.

7 липня Володимир Бешлей уперше за тривалий час навідався на сесію міськради, де не з’являвся після свого призначення. Він розповів, чим зараз займається у Міноборони.

"Чесно кажучи, коли йшов у Міністерство оборони, задачі були одні і бачення інші. Але війна змінила повністю все: поміняла і задачі, і напрямок роботи... Безпосередньо в перші дні війни я займався організацією і забезпеченням тероборони озброєнням – від тилу до передової. І нам це вдалося зробити в короткі терміни. Зокрема, зробити так, щоби хлопці голіруч не зустрічали окупанта, а дали гідну відсіч.  А зараз, до прикладу, транспортуємо і збираємо побиту військову орківську техніку, такої дуже багато, що тішить. І вже українці і навіть європейці можуть побачити результат роботи наших воїнів".

Кореспондентка molbuk.ua поцікавилася, за що саме депутат Бешлей нещодавно отримав нагороду:

"За роботу. Я думаю, міністр, секретар РНБО, прем’єр-міністр, які ухвалювали рішення про відзначення мене відповідними нагородами, зробили певну оцінку моєї діяльності і, відповідно, ухвалили рішення", - сказав Бешлей.

Бешлей додав, що зараз він - начальник одного з управлінь Міністерства оборони України.

За матеріалами  molbuk.ua

 

 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua        
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

 

 

 

1