'Оборона країни не постраждала': у Клічука з Бешлеєм різні версії депутатського аншлагу на останній сесії міської ради

"Оборона країни не постраждала": у Клічука з Бешлеєм різні версії депутатського аншлагу на останній сесії міської ради

08.07.2022, 19:00
На думку Чернівецького міського голови Романа Клічука, на останній сесії Чернівецької міської ради був аншлаг з депутатів через те, що мали ухвалити рішення про відновлення пільги на сплату податку на нерухомість.

Про це від сказав на пресконференції у ратуші.
 
“Провели повноцінно роботу сесії, як не дивно, тому що приїхали усі депутати, навіть ті, які служать у Збройних силах України. Мені аж було цікаво, чому ж вони усі з’їхалися, яким чином відпустили усіх військовозобов’язаних одночасно з несенням військової служби”, - сказав Роман Клічук.

За його словами, депутати, які багато місяців не приходили на сесію, намагалися проголосувати за відновлення пільги.

“Вчора мали прийняти одне із скандальних рішень — відновлення пільги на сплату податку на нерухомість. Думаю, через це усі депутати і з’їхалися на сесію. Бо кілька місяців я просив, щоби хоч одна-дві людини з цих фракцій приходили на сесію і підтримували важливі питання для підтримки армії та міста, але ніхто не приїжджав. А вчора через це рішення прибули усі”, - зазначив Роман Клічук.
 
Мер Чернівців, вочевидь, також зіронізував, що особисто він сподівається, що оборона країни ніяк не постраждала через масовий приїзд чернівецьких депутатів на сесію. 
 
 
Натомість депутат міської ради Бешлей, який зараз працює у міністерстві оборони України оприлюднив власну версію подій
 
- Більше чотирьох місяців не бачились з колегами по сесійній залі, які боронять від російського окупанта Україну, - написав він на своїй сторінці у ФБ. - Сьогодні ми всі згуртовано приїхали на сесію, щоб проголосувати за ініціативу нашого Героя України Сергій Козак щодо підтримки наших військових. Результат! Ухвалене рішення Чернівецької міської ради про виділення 22 млн. грн. на закупівлю 100 автівок для ЗСУ! Разом можемо більше! Слава Україні!! 
 
 
Використано матеріали molbuk.ua
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua      
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.  

 

1