У Чернівцях Бойко з Клічуком планують махнутися людським майном, щоб на Текстильників звести школу

У Чернівцях Бойко з Клічуком планують махнутися людським майном, щоб на Текстильників звести школу

07.06.2023, 12:31

Чернівецька обласна рада розгляне на сесії питання передачі місту майна на провулку Текстильників, 1. Адмінбудівлі, склади та гаражі запропонують обміняти на приміщення стоматології або жіночої консультації, що на вулиці Головній. Раніше зі зверненням щодо обміну майна до облради звертались депутати міськради.

Про це у коментарі Суспільному повідомив заступник голови облради Микола Гуйтор.

За його словами, питання обміну майна обговорювали на майновій комісії. Далі працюватиме депутатська група, яка й звернеться з цією пропозицією.

"Я вважаю, це буде правильний і рівноцінний обмін, який зніме з облради оренду, тому що ми орендуємо у міської ради й приміщення, де жіноча консультація, й стоматологію. І от за результатами роботи депутатської групи буде пропозиція надіслана міськраді", — каже Гуйтор.

Раніше Суспільне Чернівці розповідало про переповнені школи поблизу Текстильників та звернення міськради щодо обміну майна:

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати міськради проситимуть Бойка передати Чернівцям приміщення, які збудовані на міській землі

Чернівчани остерігаються, щоб на "масній" земельній ділянці на Текстильників не збудували чергову багатоповерхівку замість школи

Клічук програв Бойку першу інстанцію у судовому спорі за повернення громаді Чернівців земельної ділянки психлікарні

Міська поліклініка №1 орендувала у Бойка приміщення на Текстильників,1 під сімейну амбулаторію

Що відомо про будівництво школи на Текстильників

У школах поблизу вулиці Текстильників через розбудову кварталу не вистачає місць для навчання дітей.

За детальним планом міста на провулку Текстильників мають звести школу. Для будівництва треба 1,8 гектара землі. Майже половина цієї площі – у власності міста. Водночас адмінбудівлі, склади та гаражі на цій ділянці у власності облради.

Цьогоріч у січні депутати міськради звертались до облради з проханням передати у власність міста адмінбудівлі, склади та гаражі, які перебувають на балансі області.

На фото: 

Джерело: https://suspilne.media/499537-u-cernivcah-oblasna-ta-miska-radi-planuut-obminatis-majnom-sob-na-tekstilnikiv-zvesti-skolu/

 

 



Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

  

1