Міська поліклініка №1 орендувала у Бойка приміщення на Текстильників,1 під сімейну амбулаторію

Міська поліклініка №1 орендувала у Бойка приміщення на Текстильників,1 під сімейну амбулаторію

01.09.2022, 12:23
Амбулаторія, де прийом пацієнтів вестимуть сімейні лікарі, запрацює на вулиці Текстильників,1. Тут працюватимуть 2 сімейних лікарі.
 
Сприяла цьому Чернівецька обласна рада, яка провела через платформу Prozorro аукціон на право оренди приміщення площею 101,7 квадратних метри. Переможцем торгів стала Міська поліклініка №1.
 
«Ще у липні 2021 року наш медичний заклад звернувся до управління охорони здоров’я Чернівецької міської ради з проханням посприяти передачі на баланс поліклініки приміщення для створення амбулаторії. Тоді ж спеціально створена комісія оглянула приміщення на вулиці Текстильників,1. У цьому мікрорайоні проживають дуже багато пацієнтів нашої поліклініки, тому хотілося зробити первинну медичну допомогу більш доступною для них, - каже Марія Мельничук, в. о. директора КНП "Міська поліклініка 1" ЧМР. –  Наразі договір оренди знаходиться на підписанні в Чернівецькій обласній раді. Коли ми отримаємо оригінал цього договору, зможемо замовити кошторисну документацію на проведення ремонтних робіт».
 
Крім того, через Prozorro відбувся також аукціон за право оренди приміщення, що на вулиці Фастівській, 2. Ідеться про 55,4 квадратних метри на першому поверсі лікарні швидкої медичної допомоги. У торгах взяли участь три претенденти, стартова ціна склала 1707,48 гривень. У результаті переміг учасник, що запропонував орендну плату в розмірі 67001 грн.
 
Після того, як угоди про оренду вказаного майна буде укладено, річні надходження до бюджету складуть більш як 800 тисяч гривень.
 
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua       
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1