Опальна Шепелько закидає 'слузі народу' Другановському обман громади і дітей в інтересах забудовника на Шептицького

Опальна Шепелько закидає "слузі народу" Другановському обман громади і дітей в інтересах забудовника на Шептицького

25.10.2022, 09:45

Депутатка Чернівецької міської ради Тетяна Шепелько, яка звільнилася з міської ради через незгоду з політикою керівництва в питанні забудови на вулиці Шептицького, 7 у Чернівцях повідомила про проєкт рішення, яким намагаються вкотре заплутати це питання. Ініціатором його ухвалення формально виступив її колега по сесійній залі і більшості депутат Другановський.  

Про це Тетяна Шепелько написала на своїй сторінці у ФБ. 

Черговий проект рішення про поновлення договору оренди землі забудовнику на Шептицького 7 зареєстровано депутатом Другановським. Цікавим в цьому проекті рішення є п.2, в якому зазначено, що обов'язковою умовою договору оренди землі передбачити будівництво спортивного майданчика орієнтовним розміром 0,08 га.

- Це цікаво, але дозвіл на будівництво отриманий забудовником за проектом, який не передбачає розміщення спортивного майданчика 0,08 га, натомість передбачає два будинки висотою 20 м і 22 м, що не відповідає рекомендаціям ЮНЕСКО та вимогам МКІП.

- Тож проект рішення Другановського чергова бульбашка, обман в інтересах забудовника, інтересами громади і дітей в ньому і не пахне, мета одна: будь-якою ціною поновити договір оренди землі, а далі забудовник буде будувати те, на що отримав дозвіл!

Наразі по незаконному будівництву на Шептицького 7 відкрито кримінальні провадження, в тому числі і по ч.2 ст.298 ККУ. А вся справа в тому, що коли забудовник отримав в липні 2021 року від Міністерство культури та інформаційної політики України повідомлення, що його проектна документація має бути перероблена згідно рекомендацій ЮНЕСКО, він мав саме цим і зайнятися, а не йти до суду за судовим рішенням, в якому написано, що він отримав погодження проектної документації за принципом мовчазної згоди від Міністерства культури та інформаційної політики України. У забудовника немає в проектній документації, за якою він будує на Шептицького 7 два багатоповерхових житлових будинки, спортивного шкільного майданчика розміром 0,1 га. Якби забудовник дійсно бажав понизити висоту і поверховість будинків, як це зазначено в рекомендаціях ЮНЕСКО, розмістити спортивний шкільний майданчик, як це вимагають школи і мешканці, він би переробив і погодив в установленому законодавством порядку всю документацію.

- Звертаю увагу всіх засобів масової інформації, що 10 листопада 2022 року о 10.00. відбудеться розгляд справи за позовом забудовника про скасування приписів Міністерства культури та інформаційної політики України від 14 вересня цього року в Чернівецькому окружному адміністративному суді справа 600/3498/22а. Прошу Офіс Генерального прокурора тримати справу на контролі. Заяву від себе з клопотанням до Чернівецької обласної прокуратури про вступ у цю справу написала ще 17 жовтня.

 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "В першу чергу зовсім інша площа мощення": Клічук із Зазуляком за кошти чернівчан виконають передвиборчу обцянку Другановського, щоб більше не ганьбитися перед Зеленським

 "Слуги народу" Другановський і Грицку-Андрієш організували важливий вантаж до прифронтового Кривого Рогу за потребами опорних лікарень міста й району

 «Слуга Народу» Другановський вчергове доправив гумвантаж на батьківщину Зеленського до прифронтового Кривого Рогу (+ВІДЕО)
 
«Слуга Народу» Юрій Корявченков ("Юзик") зустрівся з мером Романом Клічуком і запропонував відкрити в Чернівцях місцевий Центр «Дія.Бізнес»
 
«Слуга Народу» Юрій Корявченков ("Юзик") відвідав Чернівці
 
"Слуги народу" Гуйтор і Другановський з Чернівців вкотре доправили гуманітарний вантаж на малу батьківщину Зеленського
 
Депутат Чернівецької міськради вийшов на пробіжку, а прибіг допомагати вантажити гуманітарну допомогу
 
Депутати Гуйтор, Другановський та Просяний влаштували у Чернівцях «Гуманітарний контрнаступ»
 
Депутат Чернівецької міськради повіз гумдопомогу на схід України (ОНОВЛЕНО)



Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua    
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

 
 

 

 

 

 

 
1