Депутат Чернівецької міськради повіз гумдопомогу на схід України (ОНОВЛЕНО)

Депутат Чернівецької міськради повіз гумдопомогу на схід України (ОНОВЛЕНО)

04.04.2022, 16:08

Депутат Чернівецької міськради Віталій Другановський супроводжує автобус гуманітраної допомоги на Схід України. 

Група вирушила у дорогу сьогодні вранці.

- Заправились, дякую нашим партнерам, компаніі Stels, - повідомив Віталій Другановський. - Вирушаємо в дорогу, їдемо туди, де потрібна наша допомога. Все буде Україна!

По маршруту слідування автівки волонтери з Чернівців перестрілись з друзями, які зараз несуть службу у лавах ЗСУ. Передали їм те, що мали передати.

- Олексій Бойко, Микола Гуйтор, хлопці просили передати подяку, знаєш сам за що. Тримаємо курс далі на Схід, - повідомив подробиці Другановський. 

Напередодні волонтерська ініціатива «Гуманітарний контрнаступ» повідомила про відправлення вантажу до Кривогу Рогу. Наразі, Кривий Ріг знаходиться під тривалими повітряними тривогами, рідкісними обстрілами, в місті частково немає води та проблеми з їжею .

Як повідомив згодом Віталій Другановський, за заявкою військовоі адміністраціі Криворізького району Дніпропетровської області, вчора надвечір, ми доставили і розвантажили у Кривому Розі близько 5 тонн вантажу: цитрусові, свіжі овочі, яблука, хліб довго зберігання, енергетичні батончики, різні смаколики, ліхтарики, трохи бронежилетів, спальники, медикаменти, чоловіча білизна.

Хочу подякувати нашим чернівецьким підприємцям ТОВ «ФС Цитрус», які надали овочі та фрукти.
 
Кривий Ріг зараз став, фактично, центром забезпечення передовоі, «нульовка» знаходиться менше 60 км від міста. Вже сьогодні наші криворізькі партнери, гуманітарний волонтерський штаб при Криворізькій районній ВА, розвезуть вантаж по різних точках «нульовки», де наші хлопці несуть бойове чергування.
 
Нагадаємо, волонтерська ініціатива «Гуманітарний контрнаступ», яка спорядила гумдопомогу, базується в м. Чернівці, на вул. Капеланська, 2.
 
Ініціатива співпрацює з місцевою військовою адміністрацією та займається збором гуманітарної допомоги з Європи, забезпечуючи логістику та доставку гуманітарних грузів з Чернівців по всіх містах України залізничним та автомобільним транспортом. Має власні складскі потужності в Чернівцях та волонтерський ресурс для сортування та відправки по всій территорії Укрвїни за запитами волонтерів, громадських ініціатив, лікарень, госпіталів і місцевих органів влади.
 На зображенні може бути: 1 особа
1