«Слуга Народу» Другановський вчергове доправив гумвантаж на батьківщину Зеленського до прифронтового Кривого Рогу (+ВІДЕО)

«Слуга Народу» Другановський вчергове доправив гумвантаж на батьківщину Зеленського до прифронтового Кривого Рогу (+ВІДЕО)

20.05.2022, 11:11

До гуманітарного штабу партії «Слуга Народу» в Центрі «Дія.Бізнес І Кривий Ріг» прибула чергова вантажівка з Чернівців, щоб  допомогти тим, хто втратив своє рідне місто, свій рідний дім.

В гуманітарному вантажі – продукти, харчування для малих діток, а також близько 800 гігієнічних наборів.

Вантаж особисто супроводжував голова фракції «Слуга Народу» у Чернівецькій міській раді Віталій Другановський, який ще й особисто завітав до нашого міста і передав вантаж голові Криворізької міської організації партії «Слуга Народу» Юрій Корявченков.

Завдячуюючи чернівецьким волонтерам фура з водієм - була, дизельне пальне в обидва кінці - було, гуманітарний вантаж 20 т - був. Повантажились  - і в дорогу, на Схід України! - розповів Віталій Другановський. - Доставили гуманітарний вантаж, розвантажили спільно з дружньою командою волонтерського штабу Слуга народу. Кривий Ріг. Дякувати Богу, в Чернівцях війна майже не відчувається в повсякденному житті міста. А от коли лінія фронту проходить менше ніж 100 км від центру міста, коли сирени повітряної тривоги ревуть по кілька разів на добу, коли на околиці інколи прилітає рашисться ракета, то війну відчуваєш як абсолютну реальність. Незважаючи на це, Кривий Ріг - повний сил, працює, живе, приймає вимушених переселенців, допомагає передовій. Бо ми всі - українці! Ми - об‘єднані, ми - сильні, ми - непереможні!

На зображенні може бути: 9 людей та люди стоять

Під час поїздки депутат Чернівецької міської ради відвідав Південний гірничозбагачувальний комбінат.

- Насправді, ми всі ще дуже мало знаємо про самих себе і нашу благословенну Україну! Вперше в житті відкрив для себе велич інженерної думки українців - Південний гірничозбагачувальний комбінат у серці України! Це треба побачити, друзі! - не приховував захвату від побаченого чернівчанин

Вчергове побувавши у прифронтовій зоні по гуманітарних питаннях чернівецькі волонтери  не могли не провідати наших героїчних хлопців з 80-ї бригади ЗСУ! (НА фото). Вони мають знати, що іх підтримує і ними пишається вся Україна! Нехай Господь їх оберігає, а свою роботу хлопці роблять на відмінно!

- Щиро вдячні за таку вагому підтримку Чернівецькій обласні організації Червоного Хреста України і його координаторці Miroslava Ostrovetska, благодійній організації «Гуманітарний Контрнаступ Чернівці» і голові фракції «Слуга Народу» у Чернівецькій міській раді Віталій Другановський, який ще й особисто завітав до нашого міста і передав вантаж голові Криворізької міської організації партії «Слуга Народу» Юрій Корявченков, - подякували чернівчанам в Слуга Народу. Кривий Ріг. - Наше місто зараз стало своєрідними воротами для переселенців з тимчасово окупованих і прифронтових територій. Мирне Криворіжжя стає для них новим домом або пунктом на шляху до західніших областей. Тож попит на найпростіші речі – продукти, одяг, засоби гігієни – дуже високий. І ми раді допомозі благодійників, що підтримують наш гуманітарний фронт. Працюємо далі. Все буде - Україна!
 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com


Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1