Злодії, ледацюги, бандити, палії, шахраї, пияки, волоцюги - французський мандрівник ХІХ століття Жермен де Ланьї про те, кого зазвичай рекрутують до російської армії

Злодії, ледацюги, бандити, палії, шахраї, пияки, волоцюги - французський мандрівник ХІХ століття Жермен де Ланьї про те, кого зазвичай рекрутують до російської армії

01.04.2022, 08:41

«Какой русский человек не сопрет ниче», "тут вся российская армия тупая, дебилы просто, «позорные крысы»

У середині ХІХ століття французський мандрівник Жермен де Ланьї деякий час жив у Росії та мав змогу оцінити її зсередини. 

Автор проводить ретельний аналіз російської ментальності, ьез прикрас характеризує усі прошарки російського суспільства. Чому Росія саме така - дика, брехлива, корупційна? 

Відповіді на ці та інші запитання, зокрема розповідь про те, кого росіяни зазвичай рекрутують до своєї армії, на сторінках книги "Росія і батіг".  (ДИВ. ФОТО).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після пиятики - найбільш явний і найпоширеніший порок росіян - від головнокомандувача армією до солдата - це злодійство: усі крадуть, грабують, шахраюють", - Шарль Франсуа Філібер Масон, французький офіцер, 1798 р.

 Зла воля керівника-деспота у Росії, якому ніхто не протистоїть і нещасливий, дикий та фанатичний народ, роблять цю країну дуже страшною - Франсуа Габріель де Бре, баварський посол у Росії

За душевними якостями, характером та способом життя московити - це варвари, невігласи, грубіяни й матерщильники, - Адам Олеарій, німецький посол у Персії 17 століття

"Утікайте, або драпанемо ми": як воювали московити, - свідчення Петра Петрея, посланника Швеції у Московщині 17 століття

"Біжіть або побіжимо ми": лукаві раби государя, які не виконують зобов'язань та тікають з поля бою, - Сигізмунд Герберштайн, посол Священної Римської імперії ХVI ст. про росіян

"Нема в них ані правди, ані закону": мешканців території, яку нині посідає Росія, батько історії Геродот вважав андрофагами-людожерами

BukNews висловлює вдячність буковинцю, колекціонеру та досліднику старожитностей Миколі Салагору, який звернув увагу наших журналістів на це місце у творі "Росія і батіг" французського мандрівника  Жермена де Ланьї.

Нові перехоплення телефонних розмов рашистів, які опинилися у розпорядженні СБУ, засвідчують, що за 150 з гаком років, які минули з часу розповіді  французського мандрівника  Жермена де Ланьї  про росіян їхні звички мало змінилися. 

Росія масово порушує закони та звичаї війни в Україні
 
СБУ фіксує так багато подібних випадків, що воєнне вторгнення РФ можна характеризувати як каральну операцію зі знищення мирних українців.
 
Для прикладу – перехоплені у Тростянці (Сумська область) розмови між двома офіцерами окупаційної армії з позивними «Венец» і «Ратник».
 
За оперативною інформацією СБУ, «Венец» – командир 4-тої танкової дивізії полковник Журавльов Євген Миколайович. «Ратник» – його підлеглий, командир одного з підрозділів.
 
Ось як просто рашистський м’ясник віддає наказ, щоб знищити українське село: «Отработать надо по Скряговке, сравнять с землей от восточной до западной стороны».
 
А от «Ратник», скаржачись на те, що воїни ЗСУ поливали їх вогнем, повідомляє: «…сейчас лупанул туда, откуда бить могут. Там жилые кварталы. Они сейчас опять обидятся и будут работать».
 
На що командир відповідає прямою вказівкою про знищення ще двох українських сіл…
 
Ми зробимо все можливе, щоб вони відповіли за скоєні злочини!
 

Російські окупанти настільки знахабніли, що мародерство в українських будинках стало для них як похід у супермаркет.

У телефонній розмові з загарбником його дружина просить собі ноутбук, кросівки та костюм потрібного розміру. І все це – ворожий вояка має забрати в захоплених українських домівках.
 
Він хвалиться, що вже набрав їй хорошої косметики та футболок, а його колеги – взагалі носять награбоване «цілими сумками»!
 
«Какой русский человек не сопрет ниче», – підтримує його «високоморальна» дружина.
 
Напевно, вона не чула, що за таку «моральність» українці змушують російських загарбників розраховуватися – на полі бою!
 
Ми обов’язково переможемо!

Росіяни дурять своїх контрактників, щоб втримати на війні в Україні
 
Вони автоматично продовжують їм контракти, які закінчилися ще до початку бойових дій. І коли солдати протестують та хочуть відмовитися воювати – погрожують арештом за дезертирство.
 
«Вы домой вернётесь либо грузом 200, либо грузом 300, либо от семи до двенадцати (прим: років в'язниці)», – цитує свого командира російський контрактник.
 
У він визнає, що окупанти готові бунтувати, самовільно покидаючи службу: «Как приедем в Беларусь, просто тупо сам билет на поезд куплю, сам домой уеду».
 
Ще на початку лютого він встиг підписати рапорт на звільнення. І все ж його відправили «на навчання», пообіцявши завершити їх до 20 числа.
 
Натомість вже кінець березня, а вояка на війні. Тож звертається до дружини: «Позвони в комендатуру московскую, уточни: контракт продлевается в случае войны, а это не война, это спецоперация».
 
Та поки росіяни шукають спосіб, як не воювати в Україні – даємо їм підказку: можете здатися у полон.

 "Тут вся армия тупая, дебилы просто»

Ви знаєте, скільки росіян уже облажались по повній на війні в Україні? – Багато.

Але почути, як вони самі це визнають – завжди приємно.
 
Вашій увазі чергове перехоплення СБУ.
 
«Наша бригада конкретно обоср*лась. Потери есть, раненых много. Тут вся армия тупая, дебилы просто», - розповідає російський загарбник своїй дружині.
 
Він відверто визнає силу та міць Збройних Сил України і говорить, що рашистам ми не по зубам: «Мы не можем выполнять задачи против такого противника. Все, что ты говорила, что у украинских войск есть техника – действительно, блин, так и есть».
 
Що ж, такі зізнання приємні, але вони не повинні вводити нас в оману! Ворог ще тут і хоче знищити нашу націю! Тому вихід в нас один – боротися до останнього!
 
Захищаємо Україну разом!
 
 
Російський контрактник вирішив, що краще здатися в полон, ніж бути «200-м»
 
Окупант дуже боявся, що його уб’ють самі ж росіяни, тому при першій ліпшій нагоді «відстав від строю».
 
«Це моя ініціатива – здатися, щоб свої не вбили. Мама, ти знаєш, що тут відбувається? Наші вбивають мирних людей», – говорить полонений своїй матері.
 
Він розповідає, що загарбники не хочуть обмінювати полонених, а російська пропаганда бреше про ситуацію в Україні.
 
Командири вбивали в голову своїм солдатам, що Україну захопили націонал-соціалістичні банди, які знищують своїх громадян, тому українців терміново треба «звільняти».
 
Після вторгнення російський окупант прозрів та побачив зовсім іншу картину. Тому і вирішив втекти від своїх командирів та добровільно скласти зброю.
 
І це правильне рішення для будь-якого загарбника. Тільки так вони зможуть зберегти свої життя!
 
 
Знаєте, чому Україна обов’язково переможе у війні з РФ? Бо наші захисники-герої воюють із «позорными крысами»!
 
Це не бравада і не перебільшення. Це майже пряма цитата з розмов російських загарбників, які вдалося перехопити СБУ.
 
Окупанти дають один одному поради «не геройствуй и не высовывайся, будь с головой!», вони перелякані і прагнуть лише відступати.
 
Говорять, що в перші дні війни бігали по полях «как позорные крысы», оскільки навіть їхні командири не знають, які насправді в них цілі та завдання.
 
Зараз їх відтіснили з Миколаєва та добивають під Херсоном, тіла загиблих забрати не можуть, дати відсіч немає чим.
 
«Стыдно, позорно просто понимаешь? Мы поехали к Николаеву, еб*шим его, уже, бл*, боевые колонны выстроились, артиллерия наша ху*рит, мажет, еб*шит... Они начали в ответку ху*ть, мы только успевали съе*ся», – розповідає «сміливець» товаришу.
 
На кожного з них обов’язково чекатиме покарання! І доказів цих тяжких злочинів вже зібрано достатньо.
 
 
В українському полоні краще, ніж в російській армії
 
Про це говорить черговий загарбник з РФ, який потрапив в полон до наших захисників.
 
«Якби в мене була можливість воювати за Україну, прийняти присягу, перевезти свою сім’ю і залишитися тут жити – я би з задоволенням це зробив», – говорить 21-річний вояка.
 
Він здивований, що в полоні до нього ставляться по-людськи, і бачить у цьому разючий контраст із своєю батьківщиною.
 
Його підрозділ приїхав в Україну з іншого кінця РФ, а дорога тривала 4-5 днів. «Коли перетнули кордон, побачили трупи, близько 50 одиниць розбитої техніки і тоді зрозуміли: ніяка це не «спецоперація», а справжня війна. Хотіли розвернутися і поїхати звідти, але пригрозили розстрілом», – стверджує полонений.
 
Утім йому все таки вдалося «втекти»: 14 окупантів виїхали в сторону РФ, але згодом потрапили в полон.
 
Тепер з ними працюють слідчі та контррозвідники СБУ.
 
А Україна - обов’язково переможе!
 

Якщо воістину геббельсівська машина роспропаганди, та й то тільки для внутрішнього кацапського вжитку, ще може обдурити власний народ казочками про поганих "украінцев-бєндєровцев", то звернення до історичних джерел повністю нівелює її брехню. Хіба що припустити немовірне: "бєндєровци" самі написали головний твір французського мандрівника  Жермена де Ланьї.

Неможливо навіть припустити, що це "бандєровци" водили рукою французського мандрівника  Жермена де Ланьї.  Хоча, зважаючи на безумство російського фюрера і його гауляйтера, який недавно оголосив полювання на "Степана Бєндєру", їхнє вільне трактування історії, цілком може бути, що незабаром Московія захоче денацифікувати також і Францію, яка мала щастя (чи нещастя?) бути батьківщиною французського мандрівника  Жермена де Ланьї  

 

 ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? 

1