У Клічука анонсували на сьогодні об'єднання зусиль з Запаранюком, аби спільно наближати перемогу та розвивати регіон

У Клічука анонсували на сьогодні об'єднання зусиль з Запаранюком, аби спільно наближати перемогу та розвивати регіон

28.07.2022, 11:47

Допис відповідного змісту з'явився на офіційній сторінці Чернівецька міська рада у Фейсбук, а начальникк Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк перепостив його в особистому Телеграм-каналі.

Акт зворушливого єднання зусиль анонсовано на День Української Державності, бо це свято "про споконвічну жагу українців до незалежності, вільного та мирного життя. Про наше вміння єднатися та боронити те, що дійсно має значення".  

У чому саме полягатиме єднання зусиль Клічука із Запаранюком у дописі Чернівецької міської ради не йдеться, проте зазначено його мету: "все для того, аби спільним фронтом наближати перемогу та працювати над розвитком нашого регіону".

Під час сьогоднішніх урочистостей на Центральній площі у Чернівцях начальник Чернівецької ОВА та міський голова, спільно з іншими достойниками, об'єднали зусилля і пронесли вулицею державний прапор України. (На фото). 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Днем Української Державності вас, дорогі земляки-буковинці, до якої ми з вами належали від самих її витоків!

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua       
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

 

1