У Берліні влада заборонила виставку Лієва і Бешлея, назвавши її «недоречною»

У Берліні влада заборонила виставку Лієва і Бешлея, назвавши її «недоречною»

06.08.2022, 11:12

Місцева влада Берліна заборонила організацію виставки знищеної під час боїв в Україні російської воєнної техніки.

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.

«У Берліні місцева влада заборонила виставку підбитих в Україні російських танків. Це виставка до організації якої також приєднувалося МВС разом із Міноборони. Причиною відмови назвали те, що, ймовірно, у цій знищеній техніці було знищено людей, тому, мовляв, виставка є недоречною», — написав Єнін у Facebook.

При цьому він назвав втрати російських окупантів «доречною відповіддю на бажання захопити нашу країну».

«Європейці повинні чітко усвідомлювати, що війна в Україні — це смерті. Війна — це не онлайн-спостереження за подіями у нас. Війна в Україні — це жах, який стосується і європейців, зокрема», — додав Єнін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «За нашу та Вашу свободу!» Лієв розповів про виставку у Європі російської військової техніки, яку знищили ЗСУ та пошкоджені вікна свого будинку у Києві

Міністр оборони України Олексій Резніков нагородив депутата Бешлея з Чернівців медаллю "За сприяння Збройним силам України"

Нагадаємо, організацією виставки знищеної російської техніки у країнах Європейського Союзу від міністрества оборони України опікувалися відомі буковинцям діячі Олександр Лієв та Володимир Бешлей. 

7 липня Володимир Бешлей уперше за тривалий час навідався на сесію міськради, де не з’являвся після свого призначення. На прохання журналіста molbuk.ua він, зокрема, розповів, чим зараз займається у Міноборони.

"Чесно кажучи, коли йшов у Міністерство оборони, задачі були одні і бачення інші. Але війна змінила повністю все: поміняла і задачі, і напрямок роботи... Зараз, до прикладу, транспортуємо і збираємо побиту військову орківську техніку, такої дуже багато, що тішить. І вже українці і навіть європейці можуть побачити результат роботи наших воїнів".

 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua     

 

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1