«За нашу та Вашу свободу!» Лієв розповів про виставку у Європі російської військової техніки, яку знищили ЗСУ та пошкоджені вікна свого будинку у Києві

«За нашу та Вашу свободу!» Лієв розповів про виставку у Європі російської військової техніки, яку знищили ЗСУ та пошкоджені вікна свого будинку у Києві

27.06.2022, 12:19
 27 червня о 10:00, у самому центрі Варшави, на Замковій площі відкриється виставка російської військової техніки яку знищили ЗСУ.
 
Про це повідомив Олександр Лієв. Нещодавно, нагадаємо, політик розвіяв чутки і сказав, що не претендує на посаду начальника Чернівецької ОВА.
 
На виставці будуть представлені:
 
• основний бойовий танк російської армії – Т72Б (знищений силами оборони України під час бою 31 березня біля с. Дмитрівка Бучанського району);
• 152-мм САУ «Мста-С» (ушкоджена артилерією ЗСУ на Сумщині);
• зразки снарядів реактивних систем залпового вогню «Ураган» та «Смерч» (руйнівна невибіркова зброя, яка використовується російською армією для атак на мирні українські міста та цивільні об’єкти, що є воєнним злочином).
 
Ця перша така виставка за межами України. За Варшавою підуть і інші Європейські столиці. Відповідні експозиції ми підготували. Десятки «анало-говнєтних» зразків путінської орди вже чекають на свій останній шлях ганьби.
 
Мета виставки – показати нашим Друзям та Союзникам, як Український народ захищає Європу та весь цивілізований світ від хуйлопутіна, а також подякувати польському народу за ту неоціненну допомогу, яку він надає братній Україні.
 
Організатори виставки: Міністерство оборони України та Канцелярія Прем’єр-міністра Республіки Польща. Моя команда має до того причетність - це був новий цікавий досвід.
 
Військова техніка буде розміщена на Замковій Площі Старого міста, де з нею можуть ознайомитись та харкнути сотні тисяч варшав'ян та гостей міста.
Українці, хто зараз у Варшаві, відвідайте, постить, тегайте!
 
 
Р.S. Друзі, сьогодні мав багато смс та дзвоників. Так дві крилаті блядіни прилетіли зовсім поруч з моїм будинком. Ми вціліли. Вікна трохи пошкодило. Діти дуже злякались. Сусідній будинок зруйновано… Тримаємось.
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua    
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

 
1