Стало відомо, які земельні оборудки Осачука в останні дні його перебування на посаді перевіряє Запаранюк

Стало відомо, які земельні оборудки Осачука в останні дні його перебування на посаді перевіряє Запаранюк

16.09.2022, 08:56

Про це на своїй сторінці у ФБ повідомила журналістка Світлана Ісаченко.

Нагадаємо, під час своєї першої публічної пресконференції начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк повідомив журналістам про те, що призупинив дію двох розпоряджень свого попередника на посаді Сергія Осачука. 

«Ми поки лише поверхнево промоніторили розпорядження, які були видані в останні дні його роботи, і виявили необхідність зупинки двох розпоряджень, які стосувалися комунальних земельних ділянок. Проводиться ретельна перевірка всього попереднього періоду щодо такого роду розпоряджень».

Як стало відомо журналістці Світлані Ісаченко, одне з розпоряджень стосується оренди ставів біля кіцманського села Южинець для рибогосподарських потреб приватною підприємницею Людмилою Підгорною. 

Друге зупинене Запаранюком розпорядження Осачука теж стосувалося ділових взаємин виконавчої влади з місцевими підприємцями. Конкретно – з ТОВ «ОЛГРУП», яке, судячи з тексту конфліктного розпорядження, збиралося викупити у держави для ведення підприємницької діяльності земельну ділянку у 0,63 га в Чернівцях по вул. Руська, 248, і проводило для цього грошову експертну оцінку жаданого об’єкту.

Схоже, до цих чернівецьких підприємців може приєднатися Інститут термоелектрики НАН України. Розпорядження № 1047-р від 11 липня цього року теж зараз активно моніторять в будинку з левами. Об’єкт суперечки – земельна ділянка теж в 0,63 га, якій Осачук змінив цільове призначення.

Цікава деталь – контроль за виконанням усіх земельних розпоряджень ОВА останнім часом покладався на заступника голови Артура Мунтяна.
 
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальник Чернівецької ОВА Запаранюк розповів, яку сторону підтримає у суперечці екснардепа Бурбака з мером Клічуком
 
Не "Красноїльськом" і "Дяківцями" єдиними: Запаранюк назвав свою головну амбіцію на посаді очільника Чернівецької області
 
Запаранюк розповів, чи Тимошенко дозволив йому дружити з Бойком і Клічуком 

 Запаранюк розповів, чи порозумівся з нардепами Лис та Мазурашу, які підтримували Осачука

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua    

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

1