Начальник Чернівецької ОВА Запаранюк розповів, яку сторону підтримає у суперечці екснардепа Бурбака з мером Клічуком

Начальник Чернівецької ОВА Запаранюк розповів, яку сторону підтримає у суперечці екснардепа Бурбака з мером Клічуком

15.09.2022, 09:04

Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк відповів на питання журналіста BukNews, на чию сторону стане у суперечці між колишнім народним депутатом України Максимом Бурбаком та Чернівецьким міським головою Романом Клічуком. 

У повідомленнях ЗМІ про можливе призначення Руслана Запаранюка новим начальником Чернівецької ОВА, як під копірку, повідомлялося про вашу політичну наближеність до Яценюка і Бурбака та балотування під час місцевих виборів від "Єдиної Альтернативи" Романа Клічука. Щоправда щодо останнього факту додавали, що команда нинішнього мера відвела Руслану Запаранюку відверто непрохідне місце. У зв'язку із цим контекстом та на на фоні посилення публічної критики  колишнім народним депутатом України Максимом Бурбаком дій міської влади, чию сторону у цій суперечці займе Руслан Запаранюк - Романа Клічука, який відвів вам непрохідне місце чи "правої руки" Арсенія Яценюка, до якого ви нібито близькі політично? - запитав журналіст BukNews.

-   Нібито! - розпочав свою відповідь начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк. - А особисто вам як краще, щоб на чий я бік став? Під час попередньої професійної діяльності, як банкір, я спілкувався з дуже багатьма людьми. Не відкрию ніякого секрету, якщо скажу, що дуже багато відомих людей були моїми клієнтами. Але закон про банки та банківську діяльність забороняє мені розголошувати якусь конкретну інформацію.

- Щодо тих людей, прізвища яких ви називали. З Яценюком я абсолютно незнайомий. Бачив по телевізору, бачив навіть на вулиці у Чернівцях, але особисто незнайомий із ним. Стосовно Максима Бурбака, то скажу відверто - це мій клієнт. Проте  із ним особисто я спілкувався більше року тому назад.

- Нинішнього Чернівецького міського голову Романа Клічука знаю особисто приблизно ще з двотисячних років. Тоді я працював в іншому банку, але він тоді так само був моїм клієнтом. Він починав свій бізнес, так само як і я тільки починав свою банківську кар'єру і у нас були звичайні стосунки "клієнт-банк", нічого особистого. Коли Клічук став міським головою у нас збереглися точно такі самі ділові, робочі відносини. Без ніяких підступів, які намагаються шукати. Я не вважаю Романа Клічука своїм партійним шефом. Бодай з тієї причини, що я позапартійний. Моя участь в Єдиній Альтернативі під час місцевих виборів не могла передбачати ніякого прохідного місця до рад будь-якого рівня, тому що моя робота, пов'язана з банком, не давала можливості стати депутатом.  

- Щодо суперечки між моїми колишніми клієнтами, то у мене достатньо власної роботи і обов'язків, щоби я міг витрачати свій час ще на стеження за цими суперечками. Є необхідність працювати спільно і разом. І я до цього йду і намагаюся, щоб це відбувалося. 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вікнянська ОТГ - лідер за динамікою надходжень загального фонду і ПДФО: експерти проаналізували доходи бюджетів територіальних громад Буковини за 7 місяців 2022 року

 

Джерело фото вказано на самомоу фото

 

 

 

 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua   

 

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 

1