Не 'Красноїльськом' і 'Дяківцями' єдиними: Запаранюк назвав свою головну амбіцію на посаді очільника Чернівецької області

Не "Красноїльськом" і "Дяківцями" єдиними: Запаранюк назвав свою головну амбіцію на посаді очільника Чернівецької області

15.09.2022, 16:54

Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк на прохання журналіста BukNews назвав свою головну амбіцію на посаді очільника Буковини.  

- Проблема відкриття нових КПП на ділянці українського-румунського кордону має важливе загальнодержавне значення, але мешканців Чернівецької області значно більше хвилюють їхні власні локальні проблеми. Наприклад, відновлення того ж мосту у Глиниці. У зв'язку із цим хотілося би почути, які головні проблемні питання Чернівецької області маєте намір вирішувати, перебуваючи на посаді, - запитав журналіст BukNews. - Бо інакше може скластися враження, що відкриття нових КПП "Красноїльськ" і "Дяківці" - це єдине завдання, яке вам поставили в Офісі президента і реалізація інших проєктів владу не цікавить. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запаранюк розповів, чи дозволив йому Тимошенко дружити з Бойком і Клічуком

Начальник Чернівецької ОВА Запаранюк розповів, яку сторону підтримає у суперечці екснардепа Бурбака з мером Клічуком

 - Одним із пріоритетних завдань, які вирішує керівництвом Чернівецької області, залишається забезпечення безпеки мешканців нашої області, - сказав Руслан Запаранюк. - Я хочу щоб область і надалі залишалася безпечним і тихим місцем, куди можуть переїхати громадяни з регіонів, охоплених бойовими діями. Ми маємо створити для них максимально зручні і комфортні умови, щоб вони знайшли тут роботу, залишилися і сплачували податки.  Щоб усі ці люди, які вимушено покинули свої домівки, перевели сюди свій бізнес, знайшли тут свою другу батьківщину, і мріяли тут залишитися, прцювати, створювати нові робочі місця, як для себе, так і для буковинців.    

- Ми всі сподіваємося, що війна закінчиться якнайшвидше, але ми також не повинні забувати, що сусід, з яким нам доводиться мати справу, налаштований агресивно. Тому все, що стосується безпеки наших дітей під час навчального процесу ми повинні тримати на контролі. Це звичайна поточна роботу, якою потрібно займатися завжди. І не тільки в стінах ОВА, але також на рівні міста, ОТГ. 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не переходами єдиними: Заремський сподівається від Запаранюка покарання винних за руйнування скандального мосту у Глиниці і сприяння у його відновленні (+ВІДЕО) 

 

 

 

 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua    

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 

1