Сніг навесні випав на тиждень, а термін ремонту вулиці Богуна через це підряднику від Каспрука продовжили на три місяці

Сніг навесні випав на тиждень, а термін ремонту вулиці Богуна через це підряднику від Каспрука продовжили на три місяці

04.06.2023, 15:35

З підрядником, який ремонтує вулиці Богуна у Чернівцях уклали додатковий договір, відтак ремонт який мали завершити 1 червня триватиме до 1 вересня. На ділянці замінили старі мережі та укладають бруківку.

Про це йдеться у тендері на сайті Prozorro.

Термін перенесли через погодні умови, а саме сніг, який випав весною. Також виникли додаткові роботи при заміні старих мереж, пояснили Суспільному в Департаменті інфраструктури та благоустрою міської ради.

Ремонт вулиці Богуна почали у вересні 2022 року. Згідно з договором, вартість робіт становить майже 40 мільйонів. На ділянці замінили старі мережі на нові, асфальтне покриття на бруківку. Також підрядник має відремонтувати тротуари, встановити вуличне освітлення та облаштувати благоустрій.

У тендері на капітальний ремонт вулиці Богуна переміг ФОП Дмитро Глиняний. Цей підрядник запропонував одну з найвищих цін.

Тодішній керівник департаменту інфраструктури та благоустрою Григорій Прохоренко пояснював Суспільному, що при виборі переможця звертали увагу не лише на ціну, але й на досвід, обладнання та фахівців.

Згідно з тенедрами оприлюдненими на Prozorro, до цього, ФОП Глиняний не робив ремонтні роботи, вартість яких перевищувала б трьох мільйонів гривень.

За матеріалами https://suspilne.media/496459-u-cernivcah-prodovzili-termin-remontu-vulici-boguna-aka-pricina/

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каспруковим підрядникам закидають будівельну халтуру під час встановлення каналізаційних мереж на розі вулиць Жуковського-Хмельницького

У Чернівцях розпочали ремонт вулиці Богуна: переможцем тендеру став ФОП, близький до Каспрука, який запропонував одну з найвищих цін

За що Клічук розраховується з Каспруком та його командою коштами чернівчан?

У Клічука шукають підрядника на 44 мільйона гривень для капітального ремонту вулиці Богуна

 

 


Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1