За що Клічук розраховується з Каспруком та його командою  коштами чернівчан?

За що Клічук розраховується з Каспруком та його командою коштами чернівчан?

21.09.2022, 09:23

  Хтось може пояснити з якого дива у Каспрука влаштували увесь той цирк навколо будивництва на вулиці Шептицького? І за кого ця "Пропозиція" має усіх чернівчан?

Або якщо це не цирк, то як може Чернівецька обласна організація політичної партії «Пропозиція» однією рукою звертатися до Міністерства культури та інформаційної політики України щодо здійснення будівництва за адресою: м. Чернівці, вул. Шептицького, 7, нищівно критикувати міську владу, а іншою, у той самий час, хапати ласі шматки розміром майже 40 мільйонів гривень з кишень чернівчан?
 
 
Адже саме ФОП Дмитро Глиняний, який на останніх місцевих виборах балотувався до Чернівецької обласної та Чернівецької міської ради від партії "Пропозиція", став переможцем тендера "Капітальний ремонт вул. Івана Богуна (відновлення елементів благоустрою) в м. Чернівці (коригування)", замовником робіт по якому зазначено департамент інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради. Причому інших учасників, які заявили меншу ціну на ремонт, дискваліфікували.
 
Зауважте, загострення правозахисної діяльності у деяких "пропозиціонерів" дивовижним чином збіглося у часі з оголошенням переможця згаданого вище тендеру. На кого розрахований цей фарс "Пропозиції" і чому за нього мають платити усі чернівчани?
 

 Наразі брати-пропозиціонери ФОПи Глиняні вже не вперше отримують ласі підряди від Клічука і його команди. Торік, наприклад, вони так само перемогли в 11 з 13 тендерів на ремонт міжбудинкових проїздів. При цьому вічно жебраючий комунальний "міськШЕП" не брав участі у тендері на 6 мільйонів для ремонту міжбудинкових проїздів. Напевно, щоб не перешкоджати виграти людям Каспрука? Обидва ФОПи Сергій та Дмитро Глиняні запропонували найвищу ціну за ремонт міжбудинкових проїздів. Втім їх все одно обрали переможцями.

 
За що Клічук розраховується з Каспруком та його командою коштами чернівчан?

 

Немає опису світлини.

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua    

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

1