«Слуги Народу» з кількох областей відвідали Чернівці, зустрілися із Запаранюком і подякували Другановському та Грицку-Андрієш

«Слуги Народу» з кількох областей відвідали Чернівці, зустрілися із Запаранюком і подякували Другановському та Грицку-Андрієш

15.11.2022, 10:19
Робочі зустрічі, які приносять користь всьому Криворіжжю.
 
Голова Криворізької міської організації партії «Слуга Народу» Юрій Корявченков на запрошення Віталія Другановського відвідав Чернівці із низкою ділових візитів.
 
Поспілкувався із губернатором Чернівецької області Русланом Запарнюком, колегами-однопартійцями, що від початку великої війни надають масштабну гуманітарну підтримку Кривому Рогу та Криворізькому району.
 
За більш як вісім місяці боротьби, ми отримали сотні тон вантажів, які допомогли переселенцям, військовим, медзакладам. Із щирою вдячністю за небайдужість до Криворіжжя Юрій Корявченков передав подяки голові фракції «Слуга Народу» у Чернівецькій міській раді Віталій Другановський та депутатці обласної ради Юлії Грицку-Андрієш.
 
 За результатами зустрічей окреслили плани подальшої підтримки. Тож вже цього тижня чекаємо на нові поставки гуманітарних вантажів.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 
 
 
 
 
 
 
 

 Одночасно з колегами із Кривого Рогу, до Чернівців також завітав голова Рівненської обласної організації партії «Слуга Народу» Юрій Ліпський.

Він так само зустрівся із губернатором Чернівецької області Русланом Запарнюком, керівниками обласних партійних організацій Кривого Рогу, Хмельниччини та депутатським активом Буковини.

??Спільно обговорили:
???? майбутні плани співпраці,
???? надання допомоги в ті регіони, де вона вкрай важлива,
???? підтримку один одного і долучення до процесів, важливих для розвитку областей.
 
«Від початку повномасштабної війни наші області тісно співпрацюють. Організовуємо і допомагаємо у вирішенні спільних завдань для Кривого Рогу, Херсонщини та Донеччини. Першочергово враховуємо потреби військових, переміщених осіб, людей, які залишилися у місцях бойових дій. Ми, як тилові області, допомагаємо всім, чим можемо!» – зазначив голова Рівненської обласної організації Юрій Ліпський
 
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua    
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1