Зірка російського репу T-Fest з Чернівців розірвав контракт із великим лейблом і поїхав із Росії: щодня ракети х*ярять по мирних людях!

Зірка російського репу T-Fest з Чернівців розірвав контракт із великим лейблом і поїхав із Росії: щодня ракети х*ярять по мирних людях!

21.03.2022, 08:35

Український репер T-Fest, який довгий час працював та жив у РФ, розрівав контракт з лейблом Gazgolder та покинув Росію. Зі слів зірки, він зробив це ще до початку повномаштабної війни. Своїм фанатам з країни-окупанта артист порадив не дивуватися, що концерти в Російській Федерації скасовані, а замість цього подивитися на наслідки "порятунку" Путіна в Харкові.

Український репер T-Fest народився 8.05.1996 р. у Чернівцях. Син колишнього начальника управління охорони здоров’я Чернівецької міськради Ігоря Володимировича Незборецького – Кирило Ігорович Незборецький. У 2014 р. був зарахований на юридичний факультет ЧНУ (правознавство) на навчання на договірних умовах.

Відповідний допис з'явився на сторінці знаменитості в Instagram. За добу він набрав майже 125 тисяч лайків та багато схвальних коментарів (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

T-Fest розрівав контракт з лейблом Gazgolder та покинув Росію

На питання, яку позицію щодо війни в Україні займає репер, він відповів: "Я – українець. Яка може бути моя позиція? Я за Україну. В нас йде війна. Кожен день ракети х*ярять по мирним людям".

В свою чергу, випитуючим про життя в Москві, виконавець відповів, що виїхав з РФ ще до 24 лютого цього року, попередньо розірвавши контракт з популярним лейблом під керівництвом скандального Басти та відмінивши концерти в РФ.

T-Fest відповів підписникам
 

T-Fest подякував лікарям, воїнам та волонтерам за те, що кожен день допомагають стримувати російських загарбників. Він також попросив не вважати, що артисти, які не зняли відео на тему війни, не підтримують Україну.

Наостанок репер звернувся до російських фанатів: "Якщо все ж у когось з доходяг залишиться питання, чому всі заходи відмінилися – подивіться на Харків. Там також концерт повинен був бути".

T-Fest звернувся до росіян

Зазначимо, що T-Fest отримав визнання у світі музики в 2017 році, коли на вершину чартів піднявся його трек "Улети" (115 млн. переглядів). В Російській Федерації артиста називали "відкриттям російського хіп-хопу і репу", часто ігноруючи українське походження.

Допомогли йому в розвитку відомий репер Скриптоніт та музикант Schokk. Саме Скриптоніт познайомив T-Fest із засновником лейблу Gazgolder Василем Вакуленком (Бастою). Незабаром після цього артист підписав контракт щодо співпраці та переїхав до Москви з деякими з друзів та братом, які допомагали юнакові у творчості ще в Україні.

Як повідомляв OBOZREVATEL, російська акторка Чулпан Хаматова, яка виступала за анексію Криму та окупацію Донбасу, разом із дітьми переїхала до Латвії. Зірка нібито розчарувалася в Путіні та його загарбницькій політиці.

T-Fest - репер із Чернівців покинув Росію та звернувся до фанатів - відео (obozrevatel.com)



 ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? 

1