Екс-начальниці Держлікслужби з Чернівців скасували пом'якшене покарання за хабар

Екс-начальниці Держлікслужби з Чернівців скасували пом'якшене покарання за хабар

16.06.2022, 19:08

Чернівецька окружна прокуратура в апеляційному порядку оскаржила ухвалу Шевченківського районного суду м. Чернівці про заміну засудженій до 5 років позбавлення волі за тяжкий корупційний злочин колишній начальниці Держлікслужби у Чернівецькій області невідбутої частини покарання більш м’яким. 

З жовтня 2019 року чиновниця відбуває покарання за одержання від суб’єкта підприємницької діяльності 2400 доларів США неправомірної вигоди. До завершення строку відбування покарання в місцях позбавлення волі жінці залишилось 2 роки 5 місяців. Однак, рішенням суду першої інстанції від 11 травня 2022 року, їй замінено невідбуту частину покарання більш м’яким – у виді виправних робіт за місцем роботи з відрахуванням у дохід держави 20% заробітку.

Прокуратура категорично не погодилась з вказаною ухвалою, оскільки вважає, що за вчинення тяжкого корупційного злочину заміна невідбутої частини покарання не є можливою. Чернівецький апеляційний суд підтвердив позицію прокурора та скасував ухвалу суду першої інстанції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Буковині судитимуть чиновницю Держлікслужби, яка за 2400 доларів США не включила підприємця до плану перевірки

На Буковині суд виправдав чиновницю, яку "на гарячому" затримали за хабар

Начальницю Держлікслужби Буковини засудили на 5 років за хабар 2400 доларів США

Бізнес під комунальним прикриттям: аптеки в чернівецьких поліклініках та лікарнях

 

 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua   
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

 

1