Заступник міністра охорони здоров'я України проінспектував три буковинських медзаклади і представив нового ректора БДМУ колективу

Заступник міністра охорони здоров'я України проінспектував три буковинських медзаклади і представив нового ректора БДМУ колективу

21.06.2023, 17:12

Під час робочого візиту на Буковину перший заступник міністра охорони здоров'я Сергій Дубров відвідав три медичних заклади області різного рівня.

Про це повідомляє пресслужба ЧОВА.

Представник МОЗу відвідав ОКНП "Чернівецька лікарня швидкої медичної допомоги", зокрема ознайомився з роботою закладу та функціонуванням приймального відділення, Центру невідкладної неврології та відділення реанімації.

Також Сергій Дубров побував у ОКНП “Чернівецький обласний госпіталь ветеранів війни” та КНП "Кіцманська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування".

У закладах оглянули приміщення, медичне обладнання, поспілкувалися з керівниками лікарень щодо першочергових завдань, які визначені для медичних закладів різного рівня, можливостей розвитку та покращення якості надання послуг у сфері охорони здоров'я.

Перший заступник Міністра охорони здоров’я України Сергій Дубров, який перебуває на Буковині з робочим візитом, також представив колективу нового ректора Буковинського державного медичного університету Ігоря Геруша. З ним вже підписано контракт. На посаду нового керівника призначено за результатами конкурсу. Сергій Дубров привітав Ігоря Геруша з призначенням на посаду.

 

 


 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

 

1