Зарплата очільниці КП 'Трест зеленого господарства' з 1 квітня  складає 31 303 грн: березневу заплату керівника і середню озеленювачів журналісту не повідомили

Зарплата очільниці КП "Трест зеленого господарства" з 1 квітня складає 31 303 грн: березневу заплату керівника і середню озеленювачів журналісту не повідомили

01.06.2023, 12:31

Регіональна представниця Інституту масової інформації в Чернівецькій області Альона Чорна  нещодавно звернулася із запитом до  КП "Трест зеленого господарства і протизсувних робіт".

Щодо Зелентресту, то журналісти запитували інформацію про розмір оплати праці керівника комунального підприємства та розмір премії за березень-квітень 2023 року і середню заробітну плату озеленювачів КП "Трест зеленого господарства і протизсувних робіт”.

Відповідь на запит надійшла вчасно, однак частково.

Зокрема, у відповіді на запит зазначалося, що премія за зазначений період очільниці підприємства Марині Дзюбі не нараховувалась. Щодо розміру оплати праці маємо неточну відповідь: "відповідно до Розпорядження Чернівецького міського голови №508-к від 03.04.2023 розмір матеріального забезпечення з 01.04.2023 складає 31 303 гривень".

Що завадило розпоряднику інформації надати повну відповідь за період, який вказаний у запиті, невідомо.

Залишилося без відповіді й запитання про середню заробітну плату озеленювачів. 

Відповідно до статті 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації" розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п'яти робочих днів з дня отримання запиту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трест зеленого господарства у Чернівцях очолила Марина Дзюба, яка відповідала за озеленення Маріуполя

 


Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1