Запаранюк замість поїхати самому до стратегічного Флутура відправив до нього заступницю Осачука

Запаранюк замість поїхати самому до стратегічного Флутура відправив до нього заступницю Осачука

25.07.2022, 22:00

На ХХХІІІ міжнародному фольклорному фестивалі «Буковинські зустрічі», який відбувся 22-24 липня у Румунії, офіційну делегацію від Чернівецької області очолювала заступниця начальника Чернівецької обласної військової адміністрації Ірина Ісопенко. 

Тим часом  голова Сучавської повітової ради Георге Флутор висловив бажання зустрітися із начальником Чернівецької обласної військової адміністрації Русланом Запаранюком, аби обговорити старт роботи двох КПП на кордоні з Румунією, а також складові міжнародного співробітництва.

 Окрім Румунії, свої творчі колективи на фестивалі представили учасники з Румунії, Польщі, Словаччини та Молдови. 
 
Коментуючи дану ситуацію для BukNews, знавці залаштункових інтриг кажуть, якщо начальник Чернівецької ОВА з якоїсь причини не міг сам поїхати до стратегічного партнера регіону Флутура, треба було взагалі НІКОГО не відправляти. З міжнародної точки зору - це ляпас Флутуру, який присилав запрошення голові, а отримав у гості "хрому качку" - заступницю попереднього керівника. Помилка з управлінської точки зору полягає у послабленні новим очільником Буковини власних позицій в очах «культурників», які ще досі орієнтуються на попередню кураторку галузі. Були часи, коли на такі зустрічі (щоб не відправляти заступника), відправляли просто начальника управління культури, - без жодних представницьких функцій. Попередньо чемно попередивши про це румунську сторону. 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua       

 

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

 

 

1