'З чого мав би розпочати свою діяльність новий голова Чернівецької ОВА': 'п'ять копійок' від чернівчан

"З чого мав би розпочати свою діяльність новий голова Чернівецької ОВА": "п'ять копійок" від чернівчан

19.07.2022, 09:59

Чернівчани - активні користувачі соцмереж - уважно спостерігають за першими кроками новопризначеного голови Чернівецької ОВА Руслана Запаранюка і навіть радять, з чого йому було би варто розпочати свою діяльність. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Стало відомо, що першим вимете нова мітла у чернівецькому "будинку з левами"

Наприклад, комендант "будинку з левами" Дмитро Чернишов порадив таке: "Я спостерігаю за бувшою елітою команди найвеличнішого. Вони останнім часом в рот води набрали.Ходять надіються на щось.Коли в 2019 році прийшла команда Осачука всі до одного зневажливо ставилися до стенду Героїв Небесної Сотні та взагалі до оточуючих людей.Постійно стенд мішав їм.Ховали стенд від людей подалі.Зневажали загиблих на Майдані.Не розуміючи того що вони за рахунок цих людей попали в провладні кабінети,а тепер дивляться напевно в очі новому очільнику своїми лукавими очима надіючись що їх залиать працювати та знов будуть зневажливо ставитися до всього та до всіх.Моя порада новому керівництву ОВА:звільнити всіх хто прийшов разом з Осачуком в зв,язку з тим що це народ який буде вести пропаганду проти нової команди,це люди які несли негатив в суспільство разом із своїм кумиром.На мій погляд Вони самі повинні написати заяви на звільнення з посад,а керівник має прийняти рішення.Прізвищ поки що називати не буду,але вони повинні самі здогадатися.Тим більше за ці три роки громадськість працювала замість них,не витрачаючи державні кошти.кщо когось зацікавить це знаєте де мене знайти я дам конкретне обгрунтування вищенаписаного.

Натомість Андрій Гев'юк пропонує свій набір перших кроків

З чого мав би розпочати свою діяльність новий голова ЧОВА, мої 5 копійок)):
 
- Копійка 1. Зустрітися з представниками, волонтерами громадських організацій та благодійних фондів які останні роки і місяці допомагають армії і переселенцям. Створити з ними якийсь координаційний центр і розпочати з ними тісну співпрацю.
 
- Копійка 2. Зустрітися з громадською радою при ЧОДА і ГО які не входять до неї і налагодити співпрацю з представниками громадянського суспільства.
 
- Копійка 3. Організувати декілька зустрічей з представниками бізнесу місцевого, релокаційного, всеукраїнського та міжнародного. Війна справа дорога, а гроші в бюджет звідкись мають надходити.
 
- Копійка 4. Зустрітися з представниками ОТГ і розробити спільну дорожню карту розвитку ОТГ територій області в умовах війни.
 
- Копійка 5. Визначити з експертами, науковцями декілька 3-5 основних приорітетів розвитку області які до року мають стати драйверами розвитку області, все і всі галузі охопити нереально. А знати звідки, куди і до чого рухається область під керівництвом нового голови народу мабуть варто таки знати.
 
РS: Можна ще щось розумне написати але внас всі люди експерти і в усьому розбираються то ж залишу й іншим можливість порозмірковувати про сьогодня :))
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua      
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.  

1