Волонтери з Путильщини доправили в Донецьку область гуманітарний вантаж та притягнули з фронту джип для ремонту

Волонтери з Путильщини доправили в Донецьку область гуманітарний вантаж та притягнули з фронту джип для ремонту

27.07.2022, 10:51
Військовий капелан о. Назарій Шпак та путильський волонтер, ветеран Токар Назар знову доправили допомогу нашим захисникам на Схід.
 
Цього разу вони везли допомогу бійцям у Донецьку область.  Чернівецька єпархія УГКЦ передала їм 45 ящиків та отець Василій Гасинець – 30 ящиків , із продуктами харчування, засобами гігієни та медикаментами.
 
На зворотній дорозі – лаветою , за експлуатацію якою заплатили 100 доларів, транспортували з фронту поламаний джип Grand Cherokee на ремонт.
 
Хлопці проїхали майже 3000 кілометрів і спалили 350 літрів д.п. , яке надав волонтер із с. Тюдів – Чоборяк Іван. Раніше Іван Чоборяк із родиною передали на фронт автомобіль Нива, а також, за кошти зібрані підприємцями та старостою села Тюдів , придбали Nissan X – Trail.
 
На початку липня, нагадаємо, волонтери Гордей Борис та Добродійчук Геннадій повезли на Схід повний бус продуктів харчування , засобів гігієни та медикаментів. А також – два автомобілі: Volkswagen Touareg та Nissan Patrol, які придбав волонтер Іван Чоборяк за 348577 гривень. (262752 гривень зібрані жителями села Тюдів, 85825 гривень - борг). Один автомобіль їхав своїм ходом, а другий – на лаветі, за користування якою заплатили 100 євро. На зворотній дорозі волонтери забрали на ремонт джип Mazda
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua       
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

 

 

1