Від Зеленського чернівецьким 'слугам' надійшла команда 'брейк'

Від Зеленського чернівецьким "слугам" надійшла команда "брейк"

19.07.2022, 20:25

З'ясування стосунків у Чернівецькій обласній організації партії "Слуга народу" та депутати рад різних рівнів знову відтермінували. 

Першого разу частину буковинських "слуг народу" від застовування норм закону про імперативний мандат врятував початок російської агресії.

А сьогодні голова політичної партії "Слуга Народу" Олена Шуляк зупинила рішення Політичної ради Чернівецької обласної організації партії від 18 липня про скликання зборів Чернівецької обласної організації партії. Про це повідомили на сайті партії.

"Ми неодноразово наголошували на тому, що процедура відкликання депутатів місцевих рад під час дії воєнного стану в Україні застосовується виключно щодо зрадників, колабораціоністів та корупціонерів, яким повідомлено про підозру", – заявила Шуляк.

Проте, як повідомила Олена Шуляк, на Збори Чернівецької обласної організації партії Політична рада винесла питання щодо внесення пропозицій про відкликання депутатів місцевих рад за народною ініціативою з інших підстав.

"Саме тому я зупинила рішення Політради. Політичні питання під час війни повинні бути поставлені на паузу. Партія та місцеві організації мають зосередитися на ключових завданнях роботи в умовах воєнного стану: допомозі фронту, переселенцям, постраждалим регіонам та участі в процесах відновлення країни", – йдеться в заяві керівника партії.

Нагадаємо, у Чернівцях на зборах обласної організації партії "Слуга народу" збиралися розглядати пропозицію щодо відкликання за народною ініціативою шести депутатів.  

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua      
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.  

 

Фото ілюстративне

1