'Від імені Чернівецької ОВА діють шахраї»: у Осачука спростовують причетність до листів з проханням допомогти ЗСУ

"Від імені Чернівецької ОВА діють шахраї»: у Осачука спростовують причетність до листів з проханням допомогти ЗСУ

14.06.2022, 10:27
Чернівецька обласна військова адміністрація не надсилає листів з проханням про допомогу для Збройних сил України, від її імені діють шахраї.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернівецька ОВА, передає Укрінформ.

«Останніми днями буковинці могли отримувати листи із проханням про допомогу для Збройних сил України. Хочемо наголосити, що Чернівецька обласна військова адміністрація не розсилала подібні документи та не проводить жодних зборів на потреби ЗСУ чи гуманітарну допомогу. Від імені ОВА діють шахраї», - зазначає Чернівецька ОВА.

Тут зауважили, що всі листи про допомогу були оформлені за зразком офіційного документа Чернівецької обласної військової адміністрації.

«У листі також наведено номер рахунку та зазначено, що дії узгоджено із Президентом України», - додають у Чернівецькій ОВА.

За їхньою інформацією, підприємці краю також отримували дзвінки й повідомлення від чоловіка, що представлявся заступником начальника Чернівецької ОВА Романом Скигарем та просив перерахувати гроші на армію.

Буковинців просять бути обачними і перевіряти інформацію.

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua    
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1