'Вбили все приміщення':  після хазяйнування Осачука, Ковалюка, Мунтяна і Продана у Клічука витратять 13 мільйонів людських грошей на ремонт комплексу «Олімпія»

"Вбили все приміщення": після хазяйнування Осачука, Ковалюка, Мунтяна і Продана у Клічука витратять 13 мільйонів людських грошей на ремонт комплексу «Олімпія»

07.06.2023, 11:11

У Чернівцях виділили кошти на капітальний ремонт Фізкультурно-оздоровчого комплексу «Олімпія». Сума - 13 мільйонів гривень.

Про це на пресконференції повідомив міський голова Чернівців Роман Клічук, пише Медіа агентство АСС.

«Минулого року в «Олімпії» був створений продуктовий хаб з гуманітарною допомогою, якщо по простому казати – вбили все приміщення. Тому зараз ми маємо виділити гроші на ремонт підлоги та світла», - сказав мер. Роботи планують завершити до 1 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатка Чернівецької обласної ради отримала виробничу травму на роботі в гуманітарному штабі “Олімпія”

Передісторія

- Починаючи з 24 лютого 2022 року у Чернівцях діяв Гуманітарний штаб Чернівецької області, розташований на вулиці Воробкевича, 6, у приміщенні фізкультурно-оздоровчого комплексу «Олімпія».

Гуманітарний штаб займався організацією, координацією, отриманням, розподілом і доставкою усієї гуманітарної допомоги як внутрішньо переміщеним особам, так і жителям тих регіонів України, на яких ведуться активні бойові дії. Координацію роботи гуманітарного штабу, зокрема одержання та відправку гуманітарної допомоги, забезпечували як посадові особи обласної державної адміністрації, так й волонтери.

- Гуманітарний хаб перестав функціонувати влітку 2022 року, в червні, коли в області розпочалась заміна керівництва. 

- Наразі фізкультурно-оздоровчий комплекс «Олімпія» функціонує,  як і до повномасштабної війни. Тут відбуваються тренування, змагання, діє футзал. 

Раніше у пресслужбі Чернівецької міської ради МА АСС повідомили, що після гуманітарного хабу у комплексі відновили власними силами покриття і поновили звичайний режим роботи «Олімпії».

Джерело: сайт https://acc.cv.ua/

 



Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

  

1