В Чернівцях пройшли заходи, присвячені Міжнародному дню Біблії (фоторепортаж)

В Чернівцях пройшли заходи, присвячені Міжнародному дню Біблії (фоторепортаж)

28.11.2022, 20:56

Сьогодні в педагогічному фаховому коледжі Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича та в обласній дитячій клінічній лікарні відбулися заходи, приурочені до Міжнародного дня Біблії, який традиційно відзначають в останню неділю листопада.

Організатором заходів виступив помічник народного депутата України Георгія Мазурашу Микола Гунько. За сприяння викладача суспільних дисциплін Галини Андріївни Курко в актовій залі педколеджу пройшла тематична лекція про роль Біблії в житті людини.

На зображенні може бути: 5 людей, люди сидять та у приміщенні

На зображенні може бути: 2 людини, люди сидять, люди стоять та у приміщенні

 Спікер Микола Гунько, який є капеланом з багаторічним досвідом, наголосив на важливості щоденного читання Біблії всією сім’єю для збереження гарних взаємовідносин у родині.

На прикладі точного виконання біблійних пророцтв про незворотній занепад Вавилону і Едому, про політичне фіаско Єгипту, про Мідо-Персію, Грецію, Рим, європейські країни та США задовго до їхньої появи на політичній арені світу, присутні мали можливість пересвідчитись в достовірності Святого Письма.

 

Після лекції кожен студент отримав в подарунок Новий Заповіт в сучасному українському перекладі від Українського Біблійного Товариства, а викладачі – Біблію в перекладі Огієнка.

 На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 2 людини та люди стоять

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять, книга та у приміщенні

 Цьогоріч день Біблії став святковим і для маленьких пацієнтів обласної дитячої лікарні в корпусах по вулиці Руській та на Проспекті Незалежності. Діти отримали в подарунок класичні дитячі Біблії в твердій обкладинці і тематичні розмальовки, а головний лікар Василь Орестович Павлюк та завідувач кардіоревмогематологічного відділення Михайло Георгійович Гнатюк отримали в подарунок настільну Біблію.

“Як колись в давнину вальденці поширенням текстів Святого Письма розсіювали морок темних віків папського Середньовіччя, так і сьогодні кожна подарована Біблія облагороджуватиме читача, привносячи в його життя мудрість, мир і впевненість в майбутньому” – підсумував Микола Гунько.

 

 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua      
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1