У топ-посадовців Чернівецької ОВА, міської ради зарплата під час війни виросла, а у функціонерів облради зменшилася, однак менше тисячі доларів на місяць отримує тільки Павлюк

У топ-посадовців Чернівецької ОВА, міської ради зарплата під час війни виросла, а у функціонерів облради зменшилася, однак менше тисячі доларів на місяць отримує тільки Павлюк

04.07.2022, 19:09

Голова Чернівецької ОВА Сергій Осачук за п’ять місяців нинішнього року отримав заробітної плати майже 305 тисяч гривень.

Про це йдеться у відповіді Чернівецької обласної військової адміністрації на запит molbuk.ua.

Зокрема зазначається, що у довоєнні місяці – у січні, лютому – Сергій Осачук отримував заробітної плати по 59 130 гривень. За цей період надбавку за вислугу років та премії не нараховувалися.

У березні фактично отримана заробітна плата Сергія Осачука складала 59 130 тисяч гривень.

А ось у квітні та травні Сергій Дмитровчи отримав більше грошей – по 63 546 гривень.

Зазначається, що за цей період надбавку за вислугу років та премії не нараховувалися.

Посадовці Чернівецької міської ради отримують зарплату із надбавками за високі досягнення, преміями і доплатами.

Про це йдеться у відповіді Чернівецької міської ради на запит molbuk.ua.

Посадовцям нараховують заробітну плату у тому числі оклад, доплату за ранг, за роботу з таємними документами, за вислугу років, надбавку за високі досягнення у праці, премію, індексацію.

Міський голова Роман Клічук за п’ять місяців нинішнього року заробив понад 255 тисяч гривень.

Його зарплата у довоєнні місяці – січень, лютий – становила приблизно 51 500 гривень. З початку війни зарплата не змінилася і так само складає орієнтовно 51 500 гривень.

Заступник міського голови Юрій Лесюк у січні, лютому отримав майже по 49 тисяч гривень. У березні, квітні, травні– по 50 тисяч гривень.

Заступнику міського голови Ігорю Крохмалю у довоєнні місяці нарахували по 49 тисяч гривень. З березня його зарплата зросла до 50 тисяч гривень. Таку саму суму отримував у квітні та травні.

Заступник міського голови Євген Маховіков впродовж усіх п’яти місяців отримував понад 50 тисяч гривень зарплати.

Найнижча заробітна плата у заступника міського голови Василя Зазуляка. У січні-лютому вона складала 36 тисяч гривень. У березні нарахували 40 тисяч гривень, у квітні – понад 37 тисяч гривень, у травні – понад 40 тисяч гривень.

Голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко та його два заступники відмовилися від премій за власним бажанням з початку війни.

Про це йдеться у відповіді Чернівецької обласної ради на запит molbuk.ua.

Зарплата, яку нараховують посадовцям Чернівецької обласної ради складається з окладу, надбавки за ранг, надбавки за вислугу років та премії, яка визначена рішенням сесії облради.

У січні голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко отримав зарплати 51,5 тисячі гривень, з них понад 9 тисяч гривень – це премія, 6 тисяч гривень – надбавки за ранг та вислугу років.

У лютому зарплата посадовця складала 56 тисяч гривень, з них майже 22 тисячі гривень – премія.

У березні, квітні, травні Олексієві Бойкові нараховують зарплати майже 38 тисяч гривень. Впродовж цих місяців він не отримував премії. Премія не нараховувалася за власною заявою.

Перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор у січні отримав 49 тисяч гривень, з них майже 4 тисячі гривень - надбавки за ранг та вислугу років та 18 тисяч гривень - премія.

У лютому Миколі Гуйтору нарахували 43 тисяч гривень зарплати, з них 11 тисяч гривень – премія.

У березні, квітні, травні зарплата Миколи Гуйтора зменшилася через відмову від премії. Ці місяці він отримував майже по 32 тисячі гривень.

Найнижча зарплата серед посадовців Чернівецької обласної ради у заступника голови Михайла Павлюка.

У січні вона складала 39,5 тисячі гривень, з них майже 4 тисячі гривень – нарахування за ранг та вислугу років, 12 тисяч гривень – премія.

У лютому Михайлові Павлюку було нараховано 43 тисячі гривень, з них 15 тисяч гривень – премія.

У березні, квітні, травні Михайло Павлюк також відмовився від премії. Ці три місяці він отримував по 27 тисяч гривень.

 

За матеріалами molbuk.ua

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua     
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1