У міськраді скандальному забудовнику на Шептицького дозволили укріпити стінку котловану та встановити паркан замість сітки

У міськраді скандальному забудовнику на Шептицького дозволили укріпити стінку котловану та встановити паркан замість сітки

13.03.2023, 08:58

У Чернівцях на Шептицького, 7 забудовник планує укріпити стінки котловану та встановити навколо нього огорожу. Це пов'язано з тим, що автомобілі рухаються впритул до котловану, відтак ділянка аварійна.

Про це у коментарі Суспільному повідомив заступник міського голови Євгеній Маховіков.

За його словами, замовнику робіт колективному проєктно-кошторисного бюро побуту у міськраді дали дозвіл на укріплення стінки котловану та встановлення паркану замість сітки.

"Ми не давали дозвіл на будівництво. Відділ охорони культурної спадщини міськради разом з аналогічним відділом ОВА будуть контролювати виконанням припису суду, щоб там не велося будівництво", — сказав Маховіков.

Раніше суд відновив дію припису Мінкульту про припинення будівництва на Шептицького, 7 у Чернівцях. Це проміжне рішення — воно потрібне для того, аби визначити статус будівництва, поки справу розглядають по суті.

1 березня суд першої інстанції — Чернівецький окружний адміністративний суд — відмовив замовнику будівництва у задоволенні позову щодо скасування припису Мінкульту про припинення будівництва. Про це у коментарі Суспільному сказав керівник колективного проєктно-кошторисного бюро побуту Ярослав Бляхарський. Чи оскаржуватиме рішення першої інстанції, Бляхарський пообіцяв прокоментувати після того, як отримає копію рішення та ознайомиться з нею.

Фото: Суспільне Чернівці

Джерело: https://suspilne.media/410517-ne-budivnictvo-u-cernivcah-ogorodzuut-kotlovan-na-septickogo-sodo-akogo-buli-sudi/

 

Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

1