У мерії збирали рестораторів з вулиці Кобилянської на розмову про літні майданчики

У мерії збирали рестораторів з вулиці Кобилянської на розмову про літні майданчики

23.01.2023, 12:43
Департамент соціально-економічного розвитку та стратегічного планування спільно з Департамент урбаністики та архітектури ЧМР провели робочу зустріч з рестораторами, котрі здійснюють діяльність на пішохідній вулиці О.Кобилянської.
 
Про це повідомив директор Департаменту Сергій Бостан. 
 
Організували зустріч, щоб обговорити проект концепції встановлення майданчиків біля стаціонарних закладів ресторанного господарства.  
 
Під час зустрічі підприємців ознайомили з порядком встановлення майданчиків, варіантами розміщення та вимогами щодо їхнього вигляду, естетики, доступності та допустимих елементів облаштування, освітлення та вуличних меблів.
 
Обговорення видалось жвавим та динамічним: ресторатори ділились своїм баченням та проблемами, а також могли почути відповідь на назрілі запитання.
 
 
 
 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua    

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

 
1