У Козака 'злили' ЗМІ Мельничука за скандальну вечірку з концертом та фаєр-шоу у дорогому відпочинковому комплексі біля Дністра

У Козака "злили" ЗМІ Мельничука за скандальну вечірку з концертом та фаєр-шоу у дорогому відпочинковому комплексі біля Дністра

07.07.2022, 20:06

На території туристичного комплексу "Услад", що в селі Ломачинці, провели масовий захід з концертною програмою та фаєр-шоу. Мешканці поскаржилися на гучну музику та скупчення людей.

Про це у фейсбуці повідомляє Сокирянська міська рада.

“На адресу Сокирянської міської ради надходять звернення стосовно проведення заходу. Офіційно повідомляє - про проведення зазначеного заходу поінформовані не були та дозволу на його організацію не надавали”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Зазначається, що Сокирянська міська рада не уповноважена забороняти чи надавати дозвіл на проведення такого роду заходів, оскільки в умовах правового режиму воєнного стану ці повноваження входять до сфери управління військово-цивільних адміністрацій.

"Погодження на проведення заходу надав голова Дністровської військово-цивільної адміністрації Олег Мельничук та штаб ТРО, - пояснили у міській раді.

Сокирянська міська рада вимагатиме надання належної правової оцінки події, що має місце на території туристичного комплексу "Услад", та вжиття відповідних заходів реагування до осіб, які його організували в умовах воєнного стану.

 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua      
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.  

 

1