У ями на 35 чернівецьких дорогах вже закатали 4 мільйони гривень

У ями на 35 чернівецьких дорогах вже закатали 4 мільйони гривень

11.05.2022, 20:04

У Чернівцях відремонтували 35 доріг. На це витратили 4 мільйони гривень.

Про це molbuk.ua повідомив начальник департаменту інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради Григорій Прохоренко.

Жодних капітальних ремонтів не буде через війну. Тому вулиці, які цього року планували ремонтувати капітально, а це вулиця Богуна, Заньковецької, залишаться без ремонту.

Ямкові ремонти почали робити насамперед на магістральних дорогах, де рухається найбільше машин і громадського транспорту, зокрема вулиці Комарова, Героїв Майдану, Руська, Фастівська, Головна.

"Ямковий ремонт зроблений на 35 дорогах. На це витратили вже чотири мільйони гривень. Загалом у списку на ремонт доріг 119 вулиць. У травні почали ремонтувати другорядні дороги. Мають залатати ями на вулицях Севастопольській, Білоруській, Садовій, Аксенина, Ентузіастів, Воробкевича тощо", – розповів начальник департаменту інфраструктури та благоустрою Чернівецької міської ради Григорій Прохоренко.

Ремонту виконують, незважаючи на проблеми з пальним та бітумом. Щоби економніше використовувати асфальт, намагаються якомога більше вулиць підготувати до ямкового ремонту.

У департаменті інфраструктури та благоустрою зазначають, що кінцевої дати закінчення ямкового ремонту доріг немає. Намагатимуться робити максимальну кількість доріг.

Наразі на це планують витратити орієнтовно 10 мільйонів гривень, але за потреби будуть фінансувати більше.

Чернівчан просять повідомляти про розбиті дороги у міський кол-центр 15-80.

 

molbuk.ua

 


 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.  

1