У Хотинській лікарні за 300 тисяч гривень від НСЗУ оновили приміщення кардіослужби, яка лише торік допомогла майже семи тисячам пацієнтів

У Хотинській лікарні за 300 тисяч гривень від НСЗУ оновили приміщення кардіослужби, яка лише торік допомогла майже семи тисячам пацієнтів

27.07.2022, 11:51
У Хотинська багатопрофільна лікарня  презентували оновлене приміщення кардіослужби, розташованої на першому поверсі поліклінічного відділення.
 
«Незважаючи на важку ситуацію у нашій державі, ми рухаємося вперед, аби з кожним днем покращувати умови надання медичних послуг. Перш за все ми прагнули зробити новий медичний простір зручним для пацієнтів. Тепер жителі громади, які страждають на серцево - судинні захворювання, зможуть отримати якісну допомогу в охайних кабінетах з використанням сучасного медичного обладнання», – розповіла генеральний директор Хотинської багатопрофільної лікарні Тетяна Бринь.
 
На оновлення кардіослужби витратили близько 300 тисяч гривень. Тут проведено капітальний ремонт трьох робочих кабінетів, закуплено нові меблі та сучасне медичне обладнання. Ми дуже вдячні Національній службі здоров’я України, адже це стало можливим за рахунок коштів, отриманих від Національної служби здоров’я України, надіємось на подальшу плідну співпрацю.
 
Тетяна Бринь наголосила, що оновлення кардіослужби – це старт для покращення матеріально-технічної бази медзакладу. За її словами, такі кабінети мають бути у кожного лікаря і з часом це буде досягнуто.
 
У кардіослужбі надаватимуть послуги медичні працівники: Ніна Белінська – лікар-кардіолог, Світлана Белінська – лікар-кардіолог, лікар з функціональної діагностики, Діана Лазар – лікар з функціональної діагностики.
 
Пацієнти зможуть отримати такі послуги:
 
- консультація профільного спеціаліста;
- електрокардіографія;
- ехокардіографія (УЗД серця);
- холтерівське моніторування ЕКГ;
- велоергометрія.
 
За словами лікаря - кардіолога Світлани Белінської, у минулому році до кардіологічного кабінету звернулося майже сім тисяч пацієнтів. Це не тільки жителі громади, а й мешканці Чернівецького району, Хмельницької та Тернопільської областей.
 
«Цей показник свідчить про довіру пацієнтів до нас як спеціалістів та медичного закладу. Оновлення кардіослужби дасть змогу ще якісніше надавати медичні послуги», – додала лікарка.
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua       
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

 

 

1