У домівках деяких чернівчан з кранів замість води текла 'кока-кола'

У домівках деяких чернівчан з кранів замість води текла "кока-кола"

21.06.2023, 16:00
Після відновлення водопостачання мешканці в районі вулиць Трепка, Кармелюка та Буковинської спостерігали у кранах "кока-колу".
 
Як пояснили на Чернівціводоканалі, так трапилося, бо під час ліквідації аварійної ситуації наші працівники перевіряли всі засувки, подавали воду під тиском, у зворотному напрямку. Це призвело до відшарувань іржі, яка збиралася десятиліттями.
 
Ремонтні роботи тривали в районі вулиць Білоусова, Герцена та Кармелюка. Проблема полагала у тому, що у мережі не було достатнього тиску. Ззовні цього не виявити, тому бригада крок за кроком, від засувки до засувки, перевіряла стару мережу та обладнання, аби виявити та усунути цю проблему. В районі вулиць Головної та Трепка замінили зношене обладнання.
 
Найближчим часом вода буде ідеально прозорою, такою якою і має бути.
 
Якщо у вас досі тече "кока-кола", будь ласка, напишіть у чат-бот
 
у Telegram – https://t.me/VodaCVbot
 
Немає опису світлини.
 
На водоканала також нагадали, що напередодні працівники підприємства дві доби ліквідовували аварійні витоки на магістральному водогоні.
 
Робили все, щоб не залишати місто без води. Городяни про це навіть не підозрювали, бо подача води на місто не обмежувалась.
 
В цей складний для нас і країни час працівники КП відповідально виконують свою роботу, попри всі складності та обмеження.
 
Основне фото: Леся Федоренко
 

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.
1