У Чернівцях через знеструмлення не працюють котельні: городян просять повідключати електроприлади

У Чернівцях через знеструмлення не працюють котельні: городян просять повідключати електроприлади

15.11.2022, 19:29

Ситуація в місті контрольована.

Через масований удар , енергосистема України в критичному стані. Певні лінії відключаються в автоматичному режимі. Вода та каналізація працює в штатному режимі. Електроенергію обіцяють підключити якнайшвидше .

Вода є. З низьким тиском, не на «високих» точках, але є. Для цього працюють генератори. Щодо тепла, то робота котелень тимчасово призупинена.

Про це інформує Чернівецька міська рада. 

Для відновлення роботи критичних підприємств очікуємо на подачу електроживлення. Ми та енергетики працюємо. Зберігайте спокій і стежте за оновленнями.

Триває підключення до мережі. Можлива перенапруга, тому просимо повідключати електроприлади.

В області також триває підключення до електроенергії. Насамперед світло увімкнуть в медзакладах та об‘єктах критичної інфраструктури, повідомив голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк.

Чому вимкнули світло 

У зв'язку із масованими терористичними атаками по території України пошкоджені лінії електропередач. Про це повідомляє пресслужба АТ Чернівціобленерго. Внаслідок цього сталося аварійне знеструмлення на підстанції Чернівецька 330 кВ, тому місто і частина області наразі без електропостачання.

«Енергетики здійснюють аварійно-відновлювані роботи у мережах, щоб якнайшвидше забезпечити у ваші домівки живлення. Наразі очікуємо розпоряджень від Укренерго щодо ситуації в енергосистемі країни. Зберігайте спокій, ми обов’язково переможемо темряву!», - повідомили в Обленерго. 

 

 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua    
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

 

1