У Чернівецькій міській раді відреагували на вручення підозри посадовцю за розкрадання бюджетних коштів

У Чернівецькій міській раді відреагували на вручення підозри посадовцю за розкрадання бюджетних коштів

08.06.2022, 19:44

Відеозвернення з коментарем оприлюднили у пресслужбі Чернівецької міської ради.

Розслідування здійснювалося на підставі матеріалів перевірки Держаудитслужбою діяльності колишнього департаменту житлово-комунального господарства. Дану перевірку ініціювала Чернівецька міськрада після реорганізації структури та створення департаменту інфраструктури та благоустрою.

“Ми не можемо коментувати хід процесуальних дій та процес розслідування, це компетенція відповідних правоохоронних органів. Підрозділи міськради всіляко сприяють правоохоронцям та очікують справедливого, чесного та прозорого розслідування та судового розгляду”, – сказала у відеозверненні речниця міської ради Анастасія Кокоячук.

“Питання про відсторонення від посадових обов’язків працівника, якому оголосили підозру, буде вирішене після отримання ухвали слідчого судді. Наскільки нам відомо, наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжних заходів”, – зазначили у пресслужбі Чернівецької міськради.

Нагадаємо, буковинські поліцейські повідомили про підозру посадовцю та його спільниці за привласнення понад півмільйона гривень. Про це повідомляє відліл комунікації поліції у Чернівецькій області.

Працівники ГУНП в Чернівецькій області спільно із колегами обласного управління СБУ викрили незаконну схему використання державних коштів співробітником Чернівецької міської ради.

Внаслідок укладення фіктивного договору між посадовцем і приватним підприємцем безпідставно було витрачено гроші, виділені на ремонт системи вуличного освітлення міста. 

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua  
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском. 

 

 

1