Тендер на ремонт ділянки вулиці Щербанюка виграла тернопільська фірма, яка запропонувала вищу на п'ять млн грн ціну

Тендер на ремонт ділянки вулиці Щербанюка виграла тернопільська фірма, яка запропонувала вищу на п'ять млн грн ціну

27.02.2023, 08:28

У Чернівцях капітально відремонтують ділянку вулиці Щербанюка від Небесної Сотні до Головної за 56 мільйонів гривень. Роботи мають завершити до серпня. Дорогу ремонтуватиме компанія "Техно-Буд-Центр". Дешевшу пропозицію від "ШБУ-77" відхилили через невідповідність документів умовам тендеру.

Про це йдеться в документації, оприлюдненій на сайті Prozorro.

Згідно з договором, планують замінити асфальт, відремонтувати тротуари, облаштувати велодоріжки, встановити тактильну плитку та замінити бордюри. Також мають замінити вуличне освітлення, водопровідні й каналізаційні мережі та газопровід.

Підрядник дає 10 років гарантії на ремонт. У разі пошкоджень, компанія має їх усунути.

У тендері було два учасники. Департамент обрав пропозицію компанії "Техно-Буд-Центр" з Тернополя. Пропозицію фірми "ШБУ-77" за понад 51 мільйон гривень відхилили. Зокрема, через те, що компанія не подала довідку про технічні характеристики обладнання, невідповідність в документах про працівників та в електронній банківській гарантії для забезпечення пропозиції.

Що відомо

На капітальний ремонт доріг цьогоріч планують витратити 150 мільйонів гривень, раніше повідомляв директор департаменту інфраструктури міськради Григорій Прохоренко.

Читайте також
У Чернівцях частину вулиці Кармелюка відремонтують за майже 40 мільйонів гривень

 

Джерело: https://suspilne.media/396182-u-cernivcah-kapitalno-vidremontuut-dilanku-vulici-serbanuka-za-56-miljoniv-griven/

 

 

 

BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua         

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS благодійним внеском. ????????

1