Стало відомо, хто зайшов у міську раду замість Яринича і Гончарука з 'Народного контролю'

Стало відомо, хто зайшов у міську раду замість Яринича і Гончарука з "Народного контролю"

29.11.2022, 12:39

До Чернівецької міської територіальної виборчої комісії Чернівецького району Чернівецької області надійшло рішення Чернівецької міської ради Чернівецького району Чернівецької області від 10.11.2022р.№ 918 та № 919 Про дострокове припинення повноважень депутатів Чернівецької міської ради восьмого скликання Яринича М.Ф. та  Гончарюка І.Д. обраних депутатами Чернівецької міської ради Чернівецького району Чернівецької області на місцевих виборах депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року від  Чернівецької обласної організації політичної партії «Громадський Рух «Народний Контроль».

Відповідно до п. 5.9 постанови Центральної виборчої комісії від 28 жовтня 2020 року № 433 «Про Роз’яснення щодо порядку реєстрації обраних депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у місті, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів» (зі змінами) у разі дострокового припинення повноважень депутата Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласної, районної, районної у місті, а також міської, сільської, селищної ради (територіальної громади з кількістю виборців 10 тисяч і більше) на підставах і в порядку, передбачених Конституцією та законами України, за рішенням відповідної територіальної виборчої комісії депутатом визнається наступний за черговістю кандидат у депутати у відповідному територіальному або єдиному виборчому списку від цієї місцевої організації політичної партії в порядку, передбаченому частиною п’ятою статті 283 Кодексу.

Враховуючи викладене, відповідно до протоколу Чернівецької міської територіальної виборчої комісії про підсумки голосування керуючись статтями 206, 283, 284 Виборчого кодексу України, частиною першою статті 7 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», Чернівецька міська територіальна виборча комісія Чернівецького району Чернівецької області 

п о с т а н о в л я є:

  1. Визнати депутатів Чернівецької міської ради від Чернівецької обласної організації політичної партії «Громадський Рух «Народний Контроль» Яринича М.Ф. та Гончарюка І.Д.таким, що достроково припинили повноваження депутатів Чернівецької міської ради Чернівецького району Чернівецької області восьмого скликання.
  2. Визнати обраним депутатом Чернівецької міської ради Чернівецького району Чернівецької області на місцевих виборах депутатів сільських, селищних, міських рад територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2020 року наступного за черговістю кандидата у депутати у виборчому списку від Чернівецької обласної організації політичної партії «Громадський Рух «Народний Контроль» Шевчука Валентина Григоровича та Смандича Віталія Степановича.
  3. Цю постанову надіслати Центральній Виборчій Комісії, Чернівецькій міській раді Чернівецького району Чернівецької області та оприлюднити на стенді ТВК.

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua      
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1