Стало відомо, де можна отримати продуктові набори і засоби гігієни для внутрішньо переміщених осіб, на які з міського бюджету виділили 2 млн грн (ОНОВЛЕНО)

Стало відомо, де можна отримати продуктові набори і засоби гігієни для внутрішньо переміщених осіб, на які з міського бюджету виділили 2 млн грн (ОНОВЛЕНО)

30.03.2022, 08:31
У Чернівцях розпочали формувати продуктові набори і засоби гігієни для внутрішньо переміщених осіб, які проживають в Чернівецькій територіальній громаді.
 
Нагадаємо, що виконком виділив з міського бюджету - 2 млн грн на гуманітарну допомогу для вимушених переселенців.
 
Департамент соціальної політики Чернівецької міської ради закупив продукти та засоби гігієни і разом з волонтерами розпочали формувати допомогу.

Вже вдалося сформувати понад 5,7 тисячі пакунків.

У кожен набір входять:

  • макарони, рис, вівсянка, манка, олія, цукор, чай, печиво та вода
  • зубна паста, мило, шампунь 
Хто може і де можна отримати допомогу?? 
 
Внутрішньо переміщені особи, які зареєструвалися і отримали довідку ВПО тв проживають в Чернівецькій територіальній громаді.
 
Отримати можна допомогу в ЦНАПІ за адресою вул.Героїв Майдану 7, з собою необхідно мати довідку ВПО і документ, який посвідчує особу.
 
Важливо! Пакунки не видають тим переселенцям, що проживають і, відповідно, харчуються на території комунальних закладів, які переобладнані під прихисток.
 
Нагадаємо, що уряд обіцяв запровадити з 1 квітня цифрову довідку про взяття на облік ВПО, яку можна буде отримати через портал ДІЯ!
 
Ми обов‘язково переможемо???????? 
 
Немає опису світлини.
 
На зображенні може бути: у приміщенні
1