Співробітники СБУ Буковини викрили «віцемера» окупантів на Донеччині

Співробітники СБУ Буковини викрили «віцемера» окупантів на Донеччині

05.12.2022, 20:21

За даними слідства, поплічницею ворога є мешканка Єнакієвого, яка у 2016 році приєдналась до терористичної організації "ДНР".

Служба безпеки продовжує викривати злочини зрадників і колаборантів, які перебувають у тимчасово окупованих районах сходу і півдня України.
 
У результаті слідчо-оперативних дій задокументовано незаконну діяльність так званого «заместителя главы администрации города Торез» (сучасна українська назва – Чистякове).
 
Перебуваючи на «посаді», вона поширювала кремлівський режим у захопленому українському місті і допомагала ворогу у незаконному «приєднанні» регіону до складу рф.
 
Крім того, зрадниця виконувала завдання москви щодо депортації мешканців окупованих районів Донеччини до країни-агресора.
 
Для цього вона організувала в місті транзитний «перевалочний пункт», який використовували для примусового вивезення українців до віддалених регіонів росії, зокрема Східного Сибіру і Далекого Сходу.
 
За даними слідства, поплічницею ворога є мешканка Єнакієвого, яка у 2016 році приєдналась до терористичної організації «днр».
 
Згодом її призначили «керуючою справами» місцевої окупаційної адміністрації, а потім «перевели» до окупаційної адміністрації Тореза.
 
На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили фігурантці про підозру за:
 
– ч. 2 ст. 111 (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану);
– ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній групі чи терористичній організації) Кримінального кодексу України.
 
Щоб уникнути правосуддя зловмисниця переховується на тимчасово захопленій території Донеччини.
 
Однак, співробітники СБУ знають про місцезнаходження зрадниці і проводять комплексні заходи для її притягнення до відповідальності за злочини проти України.
 
Розслідування проводили співробітники Служби безпеки Чернівецької області за процесуального керівництва органів прокуратури.
 
 
 
 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua      
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1