Слідом за Яриничем і Гончаруком Наталія Дембіцька відмовилась від депутатства, але вважає 'Єдину альтернативу' і Клічука найкращими

Слідом за Яриничем і Гончаруком Наталія Дембіцька відмовилась від депутатства, але вважає "Єдину альтернативу" і Клічука найкращими

25.11.2022, 22:06

Депутатка знайшла хорошу роботу у Нідерландах і не може постійно перебувати у Чернівцях

Депутатка Чернівецької міської ради від партії "Єдина Альтернатива" Наталія Дембіцька відмовилася від мандату, проте вважає цю партію найкращою. Причиною складання повноважень є те, що жінка не може постійно перебувати у Чернівцях. Вона доповнює, що знайшла хорошу тимчасову роботу у Нідерландах.
 
Про це вона написала у своєму дописі.
 
"Завершується один із найдивніших і найскладніших етапів у моєму житті. Я складаю повноваження депутатки Чернівецької міської ради.
 
Причина одна: не маю змоги перебувати в Чернівцях постійно. Досі я відчайдушно намагалась не знижувати темп: від початку широкомасштабного вторгнення жила фактично на три країни.
 
І разом з тим я докладала максимум зусиль, щоб бути ефективною депутаткою. Думаю, чернівчани, котрі дзвонили чи писали мені про свої проблеми та просили допомоги, зможуть це підтвердити", - пише Дембіцька. 

Жінка шукала роботу, як вона пише, "навіть не в трьох країнах, а по всьому світу".

"Та нарешті все якось вже влаштувалося. Хорошу роботу я тимчасово знайшла в Нідерландах, і, хоча мій графік дозволяв би приїжджати на сесії й надалі, хоча ефективно реагувати на звернення я могла б і в телефонному режимі чи онлайн, та все одно я вважаю, що цього недостатньо, - ну і взагалі так неправильно. Тому одразу, як підписала контракт, написала заяву на складання повноважень", - доповнює свій допис Дембіцька.
 
Дембіцька додає, що "я увесь цей час вважала і досі впевнена, що зараз Чернівці мають найбільш ефективного міського голову і найбільш ефективну міську раду за весь час існування незалежної України.  Я пишаюся своїми колегами, я щаслива, що була саме членкинею фракції "Єдина Альтернатива", і досі підтримую фракцію у всьому".
 
 
https://promin.cv.ua/
 
 
 
 
Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua      
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1