Шістнадцять 'швидких' для потреб ЗСУ передав Чернівецький Центр екстреної медичної допомоги

Шістнадцять "швидких" для потреб ЗСУ передав Чернівецький Центр екстреної медичної допомоги

29.07.2022, 10:41

Чернівецький Центр екстреної медичної допомоги вже передав на потреби ЗСУ 16 автомобілів екстреної медичної допомоги.

Про це повідомив керівник закладу Володимир Єленєв. 

- Одним з перших кроків Володимира Зеленського на посаді Президента України було залучення крупного бізнесу до оновлення парку автомобілів екстреної (швидкої) медичної допомоги, - нагадав керівник Чернівецького  Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. -  Це було вкрай необхідно для служби ЕМД, а тим більше зараз, коли в країні йде війна, і багато машин швидкої допомоги відправляють на фронт для потреб наших ЗСУ. Чернівецькаий Центр екстреної медичної допомоги вже передав на потреби ЗСУ 16 автомобілів екстреної медичної допомоги. Підтримуємо ініціативу президента та першої леді! Слава Україні!

Нагадаємо, напередодні другого Саміту перших леді та джентльменів Олена Зеленська запустила благодійний збір через платформу United24 на автомобілі швидкої медичної допомоги.

Такі авто допоможуть зберегти життя тисяч людей в Україні. Вони обладнані всім необхідним, щоб швидко й безпечно доправити важкопоранених до лікарні. Тому дуже важливо закрити медичні потреби на передовій і в тилу.
Долучайтеся до збору: https://u24.gov.ua/news/The_second_summit
——
On the eve of the second Summit of First Ladies and Gentlemen, Олена Зеленська started raising funds through the United24 platform to buy ambulances.
They will help save the lives of thousands of people in Ukraine. They are equipped with everything necessary to quickly and safely transport severely injured persons to a hospital. Therefore, it is very important to cover medical needs on the front line and in the rear.

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua       
  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.  

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com 

(Вдячні колегам з сайту РІСУ за чітке формулювання типових для всіх незалежних ЗМІ країни обставин, в яких їм доводиться працювати  і зумовлених цим потреб).  

 Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

 

1