Сесію Чернівецької обласної ради провели за сценарієм міської (оновлено)

Сесію Чернівецької обласної ради провели за сценарієм міської (оновлено)

20.05.2022, 11:23

Ще до початку сесії до трибуни вийшов депутат Іван Мунтян, який блокував проведення засідання та сказав, що вважає його незаконним.

Сьогодні, 20 травня, відбулося пленарне засідання 8 позачергової сесії обласної ради VIII скликання. 

Про це пише Медіа агентство АСС.

Як пояснив згодом заступник голови Чернівецької обласної ради Михайло Павлюк, "сьогодні Чернівецька обласна рада провела своє позачергове пленарне засідання на клопотання одного з орендарів майна спільної власності тергромад, який повноцінно сприяє обороноздатності України. Ще раз, в умовах війни, задля забезпечення підрозділу, який у віданні Міністерства оборони України, депутати, хто в нашій області, прибули на сесію".

 

Ще до початку сесії до трибуни вийшов керівник фракції «Батьківщина» Іван Мунтян, який блокував проведення засідання та увесь час говорив на підвищених тонах синхронно із головою обласної ради. Депутат, зокрема, прокричав, що не визнає легітимність цієї сесії: 

«Все, що робиться сьогодні у цьому залі - є диверсією», - сказав Іван Мунтян.  Він також заявив, що вимагає відсторонення депутатів обласної ради від партії ОПЗЖ та назвав усіх депутатів облради «регіоналами».

Читайте також: В Чернівецькій обласній раді НЕ має існувати більшості, основу якої складає ОПЗЖ: проросійських депутатів закликали скласти мандати, не очікуючи вступу в дію відповідного законодавства

Що ухвалили депутати Попри це, депутати все ж перейшли до розгляду єдиного питання порядку денного та ухвалили рішення щодо оренди земельної ділянки для військкомату. 

Сесію дивитися можна тут: 

Джерело: https://acc.cv.ua/ 

 

Як повідомили журналісти тереканалу Чернівецький промінь, перед початком засідання знімальні групи чернівецьких ЗМІ не змогли потрапити до сесійної зали. 

Представникам ЗМІ повідомили, що їхню присутність на засіданні має погодити голова обласної ради.

 

Редакція BukNews запрошує своїх читачів стати співтворцями нового порталу www.buknews.com.ua

  • 1. Роблячи промоцію наших матеріалів у соціальних мережах і серед потенційних жертводавців.
  • 2.Жертвуючи на розвиток нового порталу.
  • 3.Фінансово підтримуючи роботу редакції.
  • 4.Інвестуючи в гонорарний фонд і таким чином збільшувати кількість і якість матеріалів.
  • 5.Ставши меценатом окремих проектів.

Редакція BukNews є неприбутковою організацією, яка існує за рахунок грантів та пожертв. Нас не фінансує жодна з партій і громадських організацій, жоден бізнесмен і політик, і ми не представляємо інтереси жодної чи жодного з них. За детальнішою інформацію пишіть на адресу buknewscvua(равлик)gmail.com


Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.

1