Сергій Обшанський з війська нагадав мерові Чернівців його обіцянку розвивати велоінфраструктуру, особливо актуальну під час паливної кризи

Сергій Обшанський з війська нагадав мерові Чернівців його обіцянку розвивати велоінфраструктуру, особливо актуальну під час паливної кризи

10.05.2022, 11:42
У той час, коли вся Україна зіткнулася із паливною кризою, розумно було би, якби міська влада, слава Богу, мирних Чернівців активно взялась за популяризацію велогалузі.
 
Таку думку висловив Сергій Обшанський. 
 
У нашому місті сотні, а то й тисячі жителів щодня користуються велосипедами. Але належних умов та інфраструктури для них не створено.
 
Скажімо, моїй дружині-велолюбительці Ганна Довбиш, для того, щоб сходити до магазину, доводилося прив'язувати свого ровера... до берези. Хм...
 
Ще до повномасштабного вторгнення орків, на початку лютого цього року велоактив Чернівців провів зустріч з міським головою.
 
Ми наполегливо просили мера відновити велосипедні маршрути в місті, а також сприяти створенню велопарковок бодай біля найпопулярніших громадських місць, магазинів тощо.
 
Нагадаю, що міський голова тоді підтримав усі наші пропозиції й запевнив, що до першого травня наші пропозиції будуть виконані.
 
Але, як то кажуть, віз і нині там.
 
Звісно, все можна списати на війну. Яка, на щастя, практично не торкнулася нашого міста.
 
Звісно, цю проблему можна назвати не найбільш пріоритетною в Чернівцях.
 
Але з таким підходом до роботи і системним зволіканням, ігноруванням запитів чернівчан, для посадовців ратуші жодне питання життєдіяльності Чернівців не буде пріоритетним.
 
Хочу помилятися, але Роман Клічук, схоже, вчергове забув про свої обіцянки.
 
 
 


Нам потрібна ваша підтримка –  ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS???????? благодійним внеском.  
 

 

1