Рада акції «Ведмежа блокада» попередила Фищука, що  блокуватиме вантажівки країни-окупанта  цілодобово і незалежно від громадянства водіїв

Рада акції «Ведмежа блокада» попередила Фищука, що блокуватиме вантажівки країни-окупанта цілодобово і незалежно від громадянства водіїв

15.02.2016, 20:22

Координаційний центр Громадських організацій Буковини звернулись до Олександра Фищука із заявою.

15 лютого 2016 року координаційна рада акції «Ведмежа блокада» звернулись до голови облдержадміністрації Чернівців із заявою щодо блокування вантажівок країни-окупанта через пункти пропуску «Порубне», «Росошани» та «Мамалига».  В даному документі йдеться про те, що акція проводитиметься цілодобово та стосуватиметься всіх, не залежно від громадянства водіїв. 

«Доводимо до вашого відома, що з 12 лютого 2016 року ми,  разом з багатьма громадськими організаціями області, розпочали підтримку безстрокової Всеукраїнської мирної акції «Ведмежа блокада» на Буковині по недопущенню транзиту вантажних автомобілів з реєстрацією транспортних засобів країни-окупанта в Чернівецькій області, а саме в пунктах пропуску «Порубне», «Росошани» та «Мамалига» - йдеться у зверненні. 

Також, представники ради інформують, що проїзд вантажних транспортних засобів з номерними знаками ворога агресора будуть блокуватись, як при в’їзді на територію України (з Румунії чи Молдови), так і при виїзді. Така процедура стосуватиметься всіх, не залежно від громадянства водіїв даних транспортних засобів. «Всіма можливими методами акція буде проводитись цілодобово. Прохання до Вас -  сприяти громаді Чернівецької області у проведенні Всеукраїнської мирної акції протесту» - пишуть у зверненні учасники блокади.

Додаємо, що до Координаційного центру Громадських організацій Буковини ввійшли представники багатьох громадських організацій та політичних партій Буковини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буковинські активісти мають намір блокувати рух російських вантажівок поблизу пункту пропуску «Сокиряни»

Румунські митники страйкують, а буковинські активісти частково блокують роботу пунктів пропуску на кордоні

1