Українські артисти об'єднались, щоб разом сказати 'Путін, досить вбивати!'

Українські артисти об'єднались, щоб разом сказати "Путін, досить вбивати!"

16.03.2022, 07:52

Ми не можемо мовчати! Ми, українці, зараз потерпаємо від рук російських окупантів. Ворог нещадно зносить все, що є на їхньому шляху. Вмирають ні в чому невинні люди.  Російська армія знищує наші домівки, міста, вбиває дітей. Складно повірити, що такі жахіття можуть відбуватись у 21 столітті, в мирний час із адекватними управлінцями на чолі держав. 

Наша армія сильна, наші люди довели всьому світу, що вміють захищати свою країну і бути людьми. Ті вчинки людей, які ми побачили за останні 20 днів війни, дають впевненість в тому, що наша нація непереможна. Російські ЗМІ поширюють неправдиву інформацію, щодо тих жахливих подій в Україні. І ми, ті люди, які бачать ці всі страшні, криваві події на власні очі, закликаємо кожного із вас! 

Не мовчіть! Закликаємо максимально поширювати, інформацію, щодо тих подій, які насправді відбуваються в Україні. Нам потрібно це зупинити. І нам потрібна максимальна підтримка.

 У відеороботі “Путін, досить вбивати / Путин хватит убивать” команда лейблу ENKO разом із такими артистами як alyona alyona, Олег Псюк (фронтмен гурту KALUSH), Володимир Самолюк (більш відомий під псевдонімом Skofka), Оля Полякова, Alina Pash, Алан Бадоєв, Олександр Пономарьов, Олександра Заріцька (солістка гурту KAZKA), ONUKA, Jamala та ін. закликають та наполягають припинити цю війну!

Путін нахабно бреше своїм громадянам про відсутність війни в Україні. Саме путін відправляє юних хлопців на смерть. Саме путін руйнує життя матерів. Саме путін обернув світ проти росії. Саме путін залишився один проти усього світу.

МИ ЗУПИНИМО НАСИЛЬСТВО ТА БРЕХНЮ ПУТІНА.

Ми об’єднались і говоримо в один голос:

«ПУТІН, ДОСИТЬ ВБИВАТИ»!

Слава Україні! Героям Слава! 

Допомогти Україні можна перерахувавши кошти благодійній організації “Червоний Хрест”.

Переказ можна здійснити за наступними реквізитами:

р/р UA593510050000026007271658818 в АТ “Укрсиббанк”

МФО 351005

Код ЄДРПОУ 00016797

Або відвідати сайт організації:

https://redcross.org.ua/donate

Закликаємо вас максимально поширювати відео із закликом припинити кровопролиття.

 



ПІДТРИМАЙТЕ BUKNEWS????????
 
 
1